Efter at have haft mulighed for at lege med beta’en af Warhammer: End Times – Vermintide, kan jeg kun sige at jeg glæder mig til det færdige resultat. Spillet bliver udviklet og udgivet af Fatshark et studie som nok mest er kendt for spillet War of the Roses som kort kan forklares som et ridder-tids baseret deathmatch spil. Denne gang har Fatshark kastet sig over horde-shooter genren, meget ala Left4Dead spillene.

Man kan også tydelidt se på Vermintide at Fatshark har taget i lære fra Left4Dead og hvorfor skulle de ikke søge inspiration hos de bedste spil i genren? Spillet er allerede nu meget sjovt og fyldt med udfordringer. Spillet foregår ved at man i et hold af 4 personer skal igennem et maps som har en hovedmission og ellers bare er fyldt med fjender som skal nedslagtes. Beta’en bød på 5 forskellige karaktere man kunne vælge imellem og 3 forskellige baner som hver kunne spilles på 5 forskellige sværhedsgrader.

Jeg HÅBER på at når spillet kommer ud den 23. oktober at det vil have flere roller at vælge imellem og jeg VED at der vil være mange flere baner. Hvad banerne angår var de alle 3 meget forskellige i sværhedsgrad og længde men desværre synes jeg ikke at de føltes meget forskellige da man spillede dem da det stadigvæk bare gjaldt som at klarer et main objective og ellers bare overleve. Jeg håber at de nye baner kommer til at indholde klogere og nytænkende missioner i stedet for missioner som hedder “gå her hen og ødelæg den her”.

Udover baner og roller, er der også forskellige fjender og items at møde. Hvad fjender angår er der 5-6 forskellige slags rotter som alle har forskellige evner og ulemper og de er også klart inspireret af andre spil i genren. Hvis der ikke kommer flere typer fjender i spillet er jeg bange for man måske hurtigt kommer til at kede sig da man allerede efter de første 10 min kan have mødt dem alle. Hvad items angår har Fatshark sørget for at lige meget hvor længe du har brugt på spillet føler du dig aldrig helt hjælpeløs, da nye items aldrig er MEGET bedre end de items du begynder med i starten. Dette er både positivt og negativt da det måske kan gøre at man ikke føler man kommer nogen vejne når man bruger den ene time efter den anden på at få bedre udstyr.

Alt i alt ser beta’en meget positiv ud, og jeg håber bare at det færdige produkt er mere af det jeg har set nu. MEGET MERE tak.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægRemap knapperne på Xbox One controlleren
Næste indlægNy trailer til Wasteland 2: Director’s Cut
Jeg er en fyr i starten af 20′erne, som elsker at spille alle de spil jeg kan komme i nærheden af. Mest af alt spiller jeg på PC som ThePolishDane, sammen med mine venner. Min fremtidsplan er at blive spiludvikler med speciale i Software Udvikling. Jeg laver også lidt gameplay videoer på min youtube kanal.
warhammer-end-times-vermintide-previewEfter at have haft mulighed for at lege med beta'en af Warhammer: End Times - Vermintide, kan jeg kun sige at jeg glæder mig til det færdige resultat. Spillet bliver udviklet og udgivet af Fatshark et studie som nok mest er kendt for spillet...