war_in_the_north

Warner Bros Interactive Entertainment har idag annonceret, at et nyt LOTR-spil vil vise sit ansigt i 2011. Lord of the Rings: War in the North hedder spillet, som vil kaste dig tilbage til Middle-Earth igen. J.R.R. Tolkiens verden er brugt mange gange før i spil-verdenen, og denne gang er det et action-fyldt RPG, som verden venter på.

Spillet vil indeholde en multiplayer, hvor du bl.a. kan teame up med 3 venner, og sammen kan i gå i kamp mod Saurons styrker i nord. Her kan i så blive heltene i kampen for og om ringen.

Du vil jo selvfølgelig få muligheden for at lave din egen karakter, som du så kan opgradere med diverse ting i løbet af spillet – det kender vi jo fra mange andre spil, og det bliver ikke anderledes her. I løbet af spillet vil du også kunne udforske usete landområder, samtidig med at du får en historie, du vil kunne nikke genkendende til, hvis du har set filmene. Du får lov at møde nogle af de kendte karakterer fra historien, så hvis du er en fan, kan du ikke komme uden om denne titel.

Spillet vil komme til PC, Xbox 360 og Playstation 3, men det er først næste år at du kan få lov til at anskaffe dig det og selvom jeg er helt vild med Tolkiens univers, så synes jeg efterhånden at det er blevet malket lidt for meget. Er det bare mig?