Vi kender godt til Warriors Orochi 4, for det blev udgivet sidste år. Nu er en Ultimate version af spillet annonceret.

Vi kan for det første give jer et overblik i den trailer som der er frigivet til Warriors Orochi 4 Ultimate. Der lagt en masse nye spilbare figurer i denne version. Diverse forbedringer og meget andet.

Warriors Orochi 4 Ultimate udgives til Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One og PC den 14. februar 2020.

Forrige indlægMunchkin: Quacked Quest teaset
Næste indlægOvercooked! 2 har fået ny DLC
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)