Her sidst i Oktober, udkommer det længe ventede Ubisoft spil, Watch Dogs: Legion. Med London som den nye by, hvor hver og en kan rekrutteres, bliver dette det største Watch Dogs spil hidtil. I dag har vi nyt info om spillet, fremtidige planer efter udgivelsen og meget mere.

Med en ny Story Trailer, får vi nu indblik i hvad der sker den første dag London bliver udsat for et terror angreb, af terroristerne kaldet Zero Day. Deres handlinger medføre at byen bliver til en politi stat, hvor alt bliver holdt øje med og indbyggernes frihed, er slet ikke så frit længere. Zero Day får via nogle bombninger i byen, kastet dårligt lys på hackergruppen DedSec, og de bliver nu jagtet for forbrydelser de ikke har begået.

Hele byen er vendt op og ned, samtidig med at en militær gruppe, Albion, har lukket byen totalt ned. Clan Kelley styre undergrunden og alt er på spil. Selvom DedSec hackerne føler sig overmandet, er de Londons eneste håb. Men for at kunne overmande de forskellige grupper der truer byen, må de vokse i antal. Det er lige her, du kommer ind i billedet. Rekruttere de bedst egnede i byen og tag London tilbage!

Når Watch Dogs: Legion udkommer, så er der selvfølgelig også en plan for fremtidige DLC og udvidelser til spillet. I Ubisofts roadmap, starter vi allerede ud med lidt nyt d. 3 December. Her vil der komme en gratis opdatering der gør det muligt at spille co-op for op til 4 spillere. Man vil også kunne påtage sig missioner med 2-til-4 spillere og ikke mindst Tactical Ops missioner. Man kan også bare samles med 4 venner, og bare lave kaos i London.

Ned af vejen kommer også en PVP mode, kaldet Spiderbot Arena. Her skal 4 eller 8 spillere, styre farlige spiderbots i free-for-all deathmatches. Der kommer flere PVP modes på et senere tidspunkt.

Kan du huske hvad der gjorde Watch Dogs lidt mere specielt, hvad angår at tage spillet online. Nemlig, Invasion! Bryd ind i en anden spillers spil, hack dem og forbliv uset af spilleren, ellers vil du bliver jagtet gennem byen.

I 2021 kommer der også lidt gratis nyt til single-player delen i form af nye karakterer du kan få fat på, egenskaber, missioner og New Game Plus.

Hvis du har Season Pass, kan du se frem til Watch Dogs: Legion – Bloodline. En udvidelse til historien og med adgang til 4 nye spilbare karakterer. Du får adgang til Aiden Pearce, hovedpersonen fra det første WD spil. Det samme gør Wrench fra Watch Dogs 2. Herudover er der en kvinde ved navn Mina, som kan kontrollere andre via hendes muterede hjerne, på grund af eksperimenter. Til sidst har vi en direkte cross-over med Assassin’s Creed serien, nemlig Darcy, som er et medlem af den famøse Assassin Order.

Der vil også være ekstra DedSec missioner, du får Complete Edition af det første Watch Dogs spil og meget mere. Har du Stadia, får du adgang til Watch Dogs Complete Edition senere på året. Andre platforme får spillet, så snart Watch Dogs: Legion udgives.

Watch Dogs: Legion udkommer på PS4, Xbox One, Stadia og PC d. 29 Oktober, 2020.

Udkommer også på Xbox Series X|S d. 10 November og PlayStation 5 d. 19 November, 2020.

Hvis du køber spillet på PS4 eller Xbox One, kan du gratis opgradere til PS5 eller Xbox Series X|S versionerne, når konsollerne udgives.