En video der skulle promovere det kommende Zelda Wind Waker HD inkluderede en kort sekvens, der afslørede en sort Wii U konsol med gyldne påtegninger.

Videoen blev lagt på Youtube den anden dag, men blev hurtig fjernet igen – heldigvis for resten af internettet var en Youtube bruger hurtig på aftrækkeren og hentede videoen ned på hans egen computer og lagde på ny videoen op. Den blev dog fjernet igen, og er nu på Dailymotion.

Videoen skulle promovere den nye Hero Mode som efter sigende vil være en form for hardcore mode i Zelda Wind Waker HD som udkommer 4. Oktober.

Hvis du er Zelda fan, så er det nu du skal købe dig en Wii U – den står godt til 3DSen med samme tema som udkom for et år siden – hvis du altså fik fingre i en.

Denne udgave af Wii U vil selvfølgelig have Zelda Wind Waker HD med i pakken, men der er intet forlydende om hvilke regioner der vil modtage denne konsol i handelen. Efter sigende vil prisen ende på 350$ eller lige omkring 2.000,- uden at vi medregner danske afgifter og økonomi. Redaktionen gætter på en dansk pris på ca. 2.800 – hvis den da når vores butikker.

Nintendo kommenterer ikke på sagen.

Tror i at denne special udgave af en konsol vil hjælpe salget på Wii U konsollen? Kunne du tænke dig at få fingre i en?

Kilder; nintendoenthusiast, escapistmagazine, polygon og neogaf