Det er kun en lille uge siden vi anmeldte The Legend of Zelda: Twilight Princess HD til Wii U, og nu vil vi se lidt nærmere på Wolf Link Amiiboén som kan købes ved siden af spillet.

wolf1

Der er gode muligheder ved at købe denne Amiibo særskilt, eller som mange nok vælger at købe The Legend of Zelda: Twilight Princess HD – Amiibo Bundle pakken, for den indeholder ud over spillet, både et Soundtrack til spillet og selvfølgelig en Amiibo, og den fås til en god pris som minder ret meget om prisen som spillet alene.

Men vi ville bare fortælle om at muligheden er der, hvis du skulle have købt spillet uden denne lækre Amiibo. Men lad os se hvad man får ud af denne Wolf Link Amiibo.

wolfsave

Den første lækre feature er, at man kan gemme sit spil på sin Wolf Link Amiibo, hvilket er ret lækkert, for hvis du på spillets title screen aktivere din Wolf Link, så går den direkte i gang med dit spil.

Men det som folk mest vil erhverve denne Amiibo for, er den låser op for en hule ved navn ”The Cave Of Shadows” og det er en hule som er værd at prøve. For den er bygget op på den måde, at man skal klare små horder af fjender på tid, og hvis du klarer det hele så er der en god bonus at hente. Og i gættede rigtigt, den afslører vi selvfølgelig ikke.

Måden man får denne ”The Cave Of Shadows” er at du skal gå ind i din collection, og så skal du bare aktivere din Wolf Link Amiibo der, og så er du ellers i gang. Men vi kan med det samme sige, at du ikke bare kan starte spillet op og aktivere den, for man skal først have låst Amiibo funktionen op i spillet ved at have spillet lidt.

Men det kan siges med det samme, at det er spille tiden værd, for ud over den fede bonus der er ved Wolf Link Amiiboén, så hvis du har andre Zelda Amiibo´s så er der flere ting at hente.

alle

Bruger du Link eller Toon Link så vil du få flere hjerter i spillet. Bruger du Zelda eller Sheik Amiiboén får du adgang til flere pile. Og sidst men ikke mindst, hvis du bruger Ganodorf Amiiboén vil du spille Hero Mode som du aldrig har gjort det før, og det er kun for de hardcore spillere kan vi sige.

Vi kan afslutningsvis vende tilbage til Wolf Link Amiiboén og sige at den er uden tvivl et køb værd hvis man har The Legend of Zelda: Twilight Princess HD til Wii U, for den giver spillet en del ekstra levetid. Men er man samler, så er den også et køb værd da det er en Amiibo i den flotte ende da den er ret detaljeret og gennemført.

wolf forside

Vi takker Nintendo og Bergsala for at gøre den anmeldelse mulig

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSå meget tjener Ultimate Team delen hos EA
Næste indlægNedtællingen til Pokkén Tournament er igang
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
wolf-link-amiibo-anmeldelseWolf Link Amiiboén er uden tvivl et køb værd hvis man har The Legend of Zelda: Twilight Princess HD til Wii U, for den giver spillet en del ekstra levetid. Men er man samler, så er den også et køb værd da det er en Amiibo i den flotte ende da den er ret detaljeret og gennemført.