For præcis 1 år siden kom World War Z til PlayStation 4 og Xbox One. Nu får vi lige en platform mere på.

Denne gang bliver det pakket lidt ned og får sin egen udgivelse til Nintendo Switch.

Hvornår World War Z udgives til Nintendo Switch vides desværre ikke endnu. Men vi syntes bare ikke I skulle snydes for nyheden om at det også kommer til denne konsol.

Forrige indlægNy kraftfuld iPhone SE
Næste indlægCrysis Remake afsløret ved en fejl
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)