Undertegnede har været en lille smut tur til syndens by, Las Vegas for både at se hvad de har af elektronik og selvfølgelig også for at nyde kolde drinks i poolen. Herhjemme er vi godt med hvad angår gadgets men der er stadig ting som de lige får lidt før os andre her i Europa. En af de ting som jeg faldt over i Gamestop Las Vegas som vi endnu ikke har fået herhjemme, var denne Xbox One Elite charging stand.

maxresdefault (1)

Der er ikke så meget anderledes i den, end der er i alle de andre afskygninger af ladestationer til Xbox One, udover at denne passer til Elite Controlleren. Hvis man har en Elite Controller vil man også vide at den er MEGET tørstig efter batteri. Så det var med stor glæde at jeg spottede den i blandt deres udstyr. Den kan dog også bestilles på Amazon.com men hvis man bestiller for over 80kr. skal det fortoldes og så bliver prisen en helt anden.

Den vejledende udsalgspris er 39.95 USD +tax. I danske kroner vil de blive en pris omkring de 300kr. Det virker måske af en del da man kan få to store pakker Duracell batterier for den pris. Men nu er jeg fri for at vandre ned i den lokale købmand, hvergang der ikke er flere batterier i pakken.

Ladestationen virker som den skal. Når den lader lyser den rød og når batteriet er fuldt opladet så lyser den grøn, som på billedet ovenfor.

XBOE006

Bag på skal man, som på de andre ladestationer, have en ny type batteri i samt et specialdæksel, der passer ned i laderen. Jamen kan man så ikke bare bruge nogle af dem man havde i forvejen. Batterierne til de andre ladestationer kan man sagtens bruge, men da dækslet på Xbox Elite Controller er en smule anderledes, er man nødsaget til at have den, og den kan man ikke købe seperat.

Ladestationer lader hurtigt og selv et helt fladt batteri kan lades op på under 1 time. Så man er hurtigt tilbage i kampen igen. Det man skal huske er at hvis man får lysten til at bestille den, bliver denne ladestation leveret med amerikanske stik, så man skal ud at have købt en lille rejseplader for at kunne konvertere den om, til vores stikkontakter herhjemme.

Jeg har været i kontakt med Gamestop Danmark og der er endnu ikke nogen forlydender om at den er på vej til Danmark. Så indtil videre må man nøjes med Duracell batterierne eller et extra køb af rejselader.

official_xbox_one_elite_mains_charging_stand_1_raw

Der er lidt svært at lave en anmeldelse af en ladestation, men jeg vil stadig sige at jeg er meget begejstret for denne mulighed er der, til Xbox Elite Controlleren. Den fylder ikke det store, den virker som den skal og så skal man ikke spekulere på om man løber tør for batterier imens Føtex har lukket.

Jeg er nok nødsaget til at give den 5 stjerner fordi jeg kan slet ikke se hvordan jeg skal undvære sådan en nu hvor jeg har den. Den virker perfekt og opfylder mine krav og så syntes jeg den er et must for enhver Xbox One gamer som har investeret i en Elite Controller.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægFinal Fantasy XIV modtager en større patch
Næste indlægFilmen Om Radiserne Med Nuser Og Søren Brun anmeldelse
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: The Bald Duke Jeg spiller for det meste Call of Duty, Ghost Recon eller PUBG. Jeg har en stor passion for gadgets.
xbox-one-elite-controller-charging-stand-anmeldelseEn tur til Las Vegas og jeg fandt en meget kærkommen gadget at tage med hjem. PowerA Charging Stand kom i indkøbsposen og jeg har ikke fortrudt mit køb. Se hvorfor i artiklen.