Med de nyeste Xbox konsoller lige om hjørnet, så er der mange spørgsmål omkring, hvilke spil vi så kan glæde os til omkring udgivelsen. For mit eget vedkommen glæder jeg mig som et lille barn gør til at åbne sine julegaver. Dette er nok mest grundet af at jeg er inkarneret Xbox bruger og glæder mig til at opleve den nye konsol generation, men også det line-up som er blevet offentliggjort.

Til trods for at Halo Infinite er blevet udskudt til 2021 så er der rigtig mange lækre titler i vente til dette efterår og fremover. Nedenunder vil jeg liste en del af de titler op som man kan glæde sig til, enten omkring Xbox One Series X/S udgivelses dato og lidt af det som kommer i efteråret/vinter:

Xbox Series X Launch titler

Spil der kommer til Xbox Series X/S omkring udgivelse.

Som nogen nok kan se så figurere det nyeste Call of Duty spil, nærmere betegnet Cold War ikke på listen. Dog er datoen for Call Of Duty: Cold War sat til at blive udgivet, kun et par dage efter at Xbox Series X/S bliver udgivet.

Hvis man har fulgt lidt med i pressemeddelserne fra Microsoft Xbox, så vil man kunne glæde sig over, at de to nye konsoller også bliver bagudkompatible. Dette er med spil helt tilbage fra Xbox 360.Foruden dette er det titler som Dishonoured 2, Hollow Knight, Rocket League, Gears 5 og mange flere.

Jeg håber i er lige så spændte som undertegnede er på udgivelsen af Xbox One Series X/S