Til de som spiller Xenoblade, er der nu en god nyhed. 2 DLC pakker er nu udkommet. Pakkerne indeholder nye quests, samt nogle enkelte genstande, som med sikkerhed kan hjælpe dig lidt på vej.

Expansion Pass: New Quests Pack 1
 • Passion of the Artisan (Tilgængelig I kapitel 2)
 • M.I.A. Nopon (Tilgængelig I kapitel 3)
 • Industrial Sort of Tour (Tilgængelig I kapitel 5)
 • Midnight Feasting (Tilgængelig I kapitel 7)
 • The Lone Watchman (Tilgængelig I kapitel 10)

 

Expansion Pass: Helpful Items Pack 3
 •  Driver Essentials Set 2: Rare Core Crystal x 10,
  Legendary Core Crystal x 1, Overdrive Protocol x 1
 • Tora’s Favorite Thing: Juicy Samod x 3
 • Poppi α’s Favorite Thing: Fizz Juice x 3 
 • Charming Driver Gear: Auto-Balancer x 1

 

Forrige indlægIronsight får åben beta i næste måned
Næste indlægStar Wars Battlefront II opdatering ude nu
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!