Hvis du ikke kan vente til Xenoblade Chronicles: Definitive udgives, så har vi et lille plaster på såret her.

En ny trailer til Xenoblade Chronicles: Definitive er nemlig landet. Vi får en masse af se fra spillet, så læn dig tilbage og nyd denne nye trailer:

Xenoblade Chronicles: Definitive udgives til Nintendo Switch den 29. maj.

Forrige indlægNinjala udskydes
Næste indlægHarvest Moon: One World annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)