I en verden hvor det meste af vores hverdag foregår igennem en lille desginerkasse med en værdi til 1/4 af vores månedsløn, så er der selvfølgelig brug for at den hele tiden er tændt. Med den mængde telefoner og tablets vi får smidt i hovedet i dag, så kræver det jo også strøm. Vi skal altid være på farten og vi skal altid være online.

Om vi taler gaming eller om vi taler den travle forretningsmand eller bare muligheden for at tage billeder på ferien, så er det altid behovet for en ting….Strøm. En mindre epidemi som ramte verdenen i 2016 var uden tvivl Pokemon Go. Nogen på redaktionen er også ramt af den epidemi, så behovet for strøm on the go, har nok aldrig været større.

Vi har i den forbindelse haft Xtorm XB 102 Power Bank i hænderne den seneste måned. Denne Power Bank er på hele 15.000 mAh og giver op til 7 1/2 fulde opladninger til smartphones og op til to opladninger til tablets. Man kan også oplade andre enheder med Xtorm XB102, men i vores tilfælde var det primært telefon og tablets.

xb102-power-bank-free-08-lr-1Xtorm XB102 kan tage op til 3 enheder ad gangen hvilket, for dem der er meget på vejen eller familien på ferie, slet ikke nogen dum ide. Opladningen er faktisk hurtigere end når man bruger stikkontakten til at oplade sine enheder. På siden af Power Banken er der en indikator, hvorpå man kan se hvor meget strøm man har tilbage på sin Power Bank.

Xtorm XB102 slukker også automatisk når alle enheder der er tilsluttet er, er fuldt opladt og klar til brug.

Selve designet og kvaliteten af Xtorm er vanvittig høj. Det er virkelig sjældent at en Power Bank er så veludført i materieler og designet. Den er simpelthen så lækker at røre ved og en ikke grim gadget at have liggende fremme. Den er dog en smule tung at rende rundt med i lommen. Man skal ihvertfald huske at spænde bæltet godt i, hvis man skal på et par timers Pokemon jagt, hvis man dog ikke har lyst til at gå med bukserne omkring anklerne.

power-bank-free-xtorm-xb102-03

Hele herligheden kommer med en lille fin pung samt et oplader stik til en af dine enheder eller selve enheden i sig selv. Der sidder dog en usb-ledning på siden af Xtorm XB102, som man enten kan sætte i sin lader eller computer og så oplade den derfra.

Det hele lyder meget lovende og vi må sige at vi er skam heller ikke skuffede over Xtorm’s monster af en Power Bank. Det ene lille minus der er ved denne er, at det tager faktisk lidt tid at oplade selv Power Bank enheden. Fra helt uden strøm til fuld strøm tog faktisk næsten 4 timer. Men man kan sige at derefter har man da så også strøm på sine enheder, en hel del mere end 4 timer.

Prisen på Xtorm XB102 ligger lige omkring de 900kr. som vi egentlig finder meget fair. Det er en vildt lækker enhed og man får en hulens masse kvalitet for pengene.

1270848_bb_00_fb_eps_1000

Samlet vurdering:

Der er ingen tvivl om at hvis man er forretnings menneske eller bare rejser meget generelt, så er denne Power Bank helt sikkert for dig. Vi kunne også sagtens se at man som backpacker kunne have rigtig meget glæde af denne enhed.

Undertegnede kører selv rigtig meget på vejene hver dag og jeg har selv der, haft rigtig meget glæde af dem.

Vi vil dog sige at hvis man er inkarneret Pokemon GO spiller og ønsker at have en med på jagten, så vil vi helt sikkert anbefale en som er lidt mindre i dimensioner og vægt.

Xtorm XB102 Power Bank for 4,5 ud af 5 stjener grundet at hvis man har det behov som Xtorm XB102 dækker, så er det virkelig en spot on enhed. Både i funktionalitet og design.

 

Tak til Xtorm og PRNordic for at gøre denne anmeldelse mulig.

 

 

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægNo Man’s Sky “Foundation Update” ude nu
Næste indlægSe 9 minutters intro til The Last Guardian
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: The Bald Duke Jeg spiller for det meste Call of Duty, Ghost Recon eller PUBG. Jeg har en stor passion for gadgets.
xtorm-power-bank-xb102-anmeldelseEn rigtig lækker Power Bank fra Xtorm med masser af strøm til dine enheder. Så er du meget på farten, er du backpacker eller skal hele familien på ferie, og vil i ikke have en grim klods liggende. Så er Xtorm XB102 helt sikkert noget for jer.