Sidste år havde vi den store glæde at stifte bekendtskab med Yo-Kai Watch serien her i Danmark. Nu er den svære 2ér så kommet. Så nu vil vi se nærmere på Yo-kai Watch 2 i denne anmeldelse.

Noget man skal gøre op med sig selv når man køber Yo-kai Watch 2, er at spillet i bedste Pokémon Sun/Moon stil, har 2 versioner af samme spil. Så er det op til en om man er til det ene eller andet.

De 2 spil der er at vælge imellem hedder Yo-kai Watch 2: Fleshy Souls og Bony Spirits. Det er op til en selv hvilken version man vælger. Det i forskellen ligger er nemlig ikke i selve gameplayet i spillet, men det ligger i hvilke Yo-Kai´s der kan fanges. For der er 12 eksklusive Yo-Kai´s i hver version som selvfølgelig kun kan fås i den version man køber. Der er 1 Yo-Kai i hver som er en Boss, og er en af dem man kan få. Så det er op til en om man vil have Slimamander eller SV Snaggerjag som begge er ret vilde at have på holdet.

Så snart man kommer i gang med Yo-kai Watch 2, så finder man ret hurtigt ud af, at spilet egentligt ikke er meget forskelligt frem for det første som vi som sagt så sidste år i Danmark. Men selvom det er ret meget af det samme som vi kender, så skal det ikke opfattes som en skidt ting.

Spillet er jo ikke en direkte plagiat af det ret populære Yo-kai Watch. Men er derimod mere af den samme ret gode opskrift der blev brugt til den første titel.

Og selvom man har spillet det første igennem med stor glæde, så skal man ikke holde sig tilbage med denne titel. For selvom det minder meget om det første, så er der stadig en masse levetid i spillet. Og dette gælder både for nye spillere, og folk der elskede den første titel.

Noget af det bedste i Yo-kai Watch 2, er at der får man sit samler gen på arbejde. For der er over 350 Yo-kai´s at få fingrene i. Så man kan godt se med det samme, at det ikke lige er den første dag man spiller det man får fat i dem alle sammen.

Spillet er stadig et meget stort spil, og den verden der er i spillet er flot og fantasi fuld. Man kan lige som i Pokémon spillene, sidde og tænke på, hvordan har det dog fundet på alle de forskellige figurer i spillet?

Man kunne frygte med 350 forskellige Yo-kai´s, så ville mange minde om hinanden. Men hver gang man fanger en ny, så bliver man lidt imponeret over hvor fantasi fuldt det egentligt er. Man kan hurtigt tage sig selv i man lige kommer til at spille lidt for længe, fordi man lige skal finde 1 Yo-Kai til inden man stopper. Hvis man har et samler mani problem, skal man nok passe på med det her spil.

Det første Yo-Kai Watch havde et lækkert kampsystem, som dog kan virke lidt svært eller rodet i starten for nye. Yo-kai Watch 2 har det samme system, men vi syntes det virker lidt forbedret, eller i hvert fald nemmere tilgængeligt nu. Og det kan vi lide.

En god ting ved Yo-kai Watch 2, er også at man har lavet det let tilgængeligt for nye spillere i serien. For der er god forklaring på hvad der skal ske når man begiver sig ud på den store jagt efter nye Yo-kai.

En ting vi nok ikke forstår os på i den slags spil, er hvorfor der skal være så meget snak. Det er fint i forhold til spillets ret tyndbenet historie, men der er dog stadig alt for meget snak. Man sidder og læser og læser, og nogle gange har man en tendens til måske at trykke hurtigt forbi hvad der bliver sagt. Man er jo en Yo-kai samler, så man har ikke tid til al den snak, for der venter en masse nye eventyr der ude.

Yo-kai Watch 2 er en must have titel hvis du har 1éren stående på hylden. Og selvom du ikke har det, og vil have et spil med en masse levetid i, så er Yo-kai Watch 2 vejen frem.

Så selvom Nintendo Switch lige er landet, så kan vi med garanti sige at Nintendo 3DSéren ikke er død af den grund. Yo-kai Watch 2, er et levende bevis på at der er en masse levetid i 3DS endnu, og det sætter vi pris på.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægYakuza Kiwami har fået udgivelses dato
Næste indlægAnmeldelse : The Disney Afternoon Collection (PS4)
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
yo-kai-watch-2-anmeldelseYo-kai Watch 2 er en must have titel hvis du har 1éren stående på hylden. Og selvom du ikke har det, og vil have et spil med en masse levetid i, så er Yo-kai Watch 2 vejen frem.