Vi kan i denne nyhed glæde jer med udgivelses datoer til både et Switch og 3DS spil.

Nintendo og Bergasala har i en pressemeddelelse løftet sløret for udgivelses datoerne til Yoshi’s Crafted World og Kirby’s Extra Epic Yarn. I får den fulde meddelelse her:

9. januar 2019 – Nye håndlavede spil med Yoshi og Kirby lanceres i marts. Yoshi’s Crafted World er et helt nyt eventyr og det første spil med Yoshi i hovedrollen til Nintendo Switch, som udkommer eksklusivt til konsollen den 29. marts. Kirby’s Extra Epic Yarn udkommer til konsollerne i Nintendo 3DS-familien den 8. marts.

I Yoshi’s Crafted World tager spillerne kontrol over en Yoshi og udforsker en stor verden udformet af diverse husholdningsartikler som kasser og papirkrus. Hvert område har et tema og gennemføres ved at løse puzzle-opgaver og finde skjulte skatte. På bagsiden kan områderne spilles baglæns, hvilket giver nye perspektiver på udforskningen og den udfordring det er at finde de Poochy-Pups, der gemmer sig på banerne. Spillerne kan endda sammen med en ven gennemføre spillet i co-op for to spillere.

Kirby’s Extra Epic Yarn er en forbedret version af det anmelderroste Kirby’s Epic Yarn, der oprindeligt udkom til Wii-systemet. Kirby befinder sig her i en verden skabt af stof og garn for at optrævle fjender, (lyn)låse op for hemmelige genveje og transformere sig til diverse køretøjer. Hvert trin fra Wii-versionen er syet ind, men denne version til Nintendo 3DS har også nogle nye funktioner såsom Ravel Abilities, der giver Kirby sjove kræfter, nye minispil med figurer som King Dedede og Meta Knight og et nyt Devilish mode, der giver banerne et ekstra lag af udfordring.

Nogle af Ravel Abilities inkluderer en gigantisk garnnøgle, der kan angribe fjender, et trådsværd, der kan skære gennem hvad som helst, og Nylon-evnen, der kan generere vind til at hoppe højere og indsamle perler.

Det kreative og visuelt fantastiske spil indeholder desuden ny amiibo-funktion* for kompatible figurer fra Kirby amiibo-serien** hvilket giver Kirby hatte og evner baseret på den anvendte amiibo-figur.

Så for at gøre en lang historie kort, så udgives Yoshi’s Crafted World til Nintendo Switch den 29. marts. Og Kirby’s Extra Epic Yarn udgives til Nintendo 3DS den 8. marts.

Skal der investeres i Nintendo titler i marts måned?

Forrige indlægKan din PC trække Anthem?
Næste indlægOlliOlli annonceret til Switch
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)