Det er ikke nyt at vi får en masse spændende titler fra vesten. Nu kan vi føje en mere til samlingen.

Vi byder stort velkommen til Zanki Zero: Last Beginning. Spillet er en lidt anderledes survival titel. I kan se et lille udpluk af hvad det er for noget i traileren.

Zanki Zero: Last Beginning er som sagt ude nu, og det er en eksklusiv titel til PlayStation 4.

Forrige indlægNy karakter til Mortal Kombat 11
Næste indlægDays Gone går TV vejen
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)