Watch Dogs: Legion fra Ubisoft, får stadig masser af kærlighed fra udvikleren i form af DLC udvidelser og gratis opdateringer til bla. spillets online multiplayer. Den seneste opdatering til spillets online co-op del, kommer i form af zombier, med Legion of the Dead. London er nu farligere end nogensinde før!

Med Legion of the Dead bliver man bragt sammen i små teams med 4 spillere i det hele. Formålet er at samle så mange ressourcer som muligt, og så ellers flygte gennem Londons snævre gader, alt imens zombier kommer vrimlende fra alle afkroge af byen.

Ikke nok med at zombier hersker i byen og vil dig ondt, det samme er gældende for spillets store fjende, nemlig Albion soldater. Det er soldaterne der har alle redskaberne og ressourcerne du skal indsamle, så det er med at få nakket så mange som muligt, og stjæle deres grej såsom ammo og gadgets. Efter i har indsamlet så meget som muligt, skal teamet skynde sig hen til et ekstraktionspoint og forlade byen.

Denne nye game mode, blev allerede lanceret for PC spillere af Watch Dogs: Legion i Juni, dog kun i en alpha udgave. Nu kan alle opleve zombierne i London, uanset platform.

Watch Dogs: Legion – Legion of the Dead opdateringen er ude nu gratis på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S og PC.