Modeverdenen er helt på den anden ende. Det er på tide vi lader Zoolander aka. Ben Stiller klare ærterne og få styr på sagerne. Det er nu tid til vi vil se nærmere på Zoolander 1 og 2, som har ramt butikkerne i et lækkert Box Set.

zlmode

For dem som ikke kender filmene, eller dem som kun har set 1éren, så vil vi da lige kort ridse plottet fra filmene op, så vi ved hvad vi har i vente.

Zoolander:

Derek Zoolander (Ben Stiller), er den mest sprøde mande model i disse tider, men der ydes skarp konkurrence af Hansel (Owen Wilson). Årets model skal kåres, og nu løber Hansel med titlen, og så tager filmen ellers noget af en drejning. Zoolander kommer under den kendte modeskaber Mugatu´s (Will Ferrel) vinger. Her ender det så absolut ikke til Zoolander fordel. Mon han klarer skærene?

Zoolander 2:


Her er det sjovt nok, også helt galt med modeverdenen, og vi møder igen den kære Zoolander og Hansel. Men denne gang er det et helt nyt eventyr de er taget på. For efter at have været trukket tilbage fra mode verdenen i en årrække, så bliver de nødt til at gøre noget ved det. Og denne gang skal de endda ud og redde Zoolander´s søn.

En ting man hurtigt finder ud af når man ser begge film, er at filmene indeholder en vild palet af kendte skuespillere (og manglen på samme). I Zoolander filmene ser vi folk som Paris Hilton, Milla Jovovic, Penélope Cruz, MC Hammer og selveste Kiefer Sutherland (Mest kendt for Jack Bauer i 24 timer serien). Men ud over det, så er listen jo alen lang, så vi lader jer selv se den fulde liste til Zoolander og Zoolander 2.

zlalle

Ikke nok med det, så starter Zoolander 2 ud med, at vi møder den ret så kendte (men også udskældte) Justin Bieber. Og vi kan afslører at det der sker med ham, vil glæde mange men også have modsat effekt. Så har vi ikke sagt for meget. Eller har vi?

Da skuespiller paletten er så vild som den er, så skal der jo en del der skal spille, for at det virker. Men begge film får det til at virke, så man følger godt med, og det ikke bare virker som en film der bare er lavet, bare fordi man kan.

Vi kan med det samme sige, at hvis du er en af dem der ikke har hang til plat humor, så er dette nok ikke filmene du skal have. For filmene, er direkte langt ude humor. Der er ikke tvivl om, at her på redaktionen, der er vi klar på mere at den slags, for sådan en humor rammer plet.

zlhold

Zoolander filmene, er ikke en revolution inde for film verden, men Ben Stiller (Som også er instruktør på dem), har gjort det eminent, og skabt os et helt nyt univers vi gerne ser mere til.

Der er ret stort spring imellem hvornår filmene er lavet, for Zoolander er fra 2001, og Zoolander 2 er selvfølgelig fra i år. Hvorfor der skulle gå så lang tid imellem de 2 film vides ikke, men vi kan uden tvivl sige, at de stadig følger hinanden ganske godt.

Som helhed, så er Zoolander: Two Movie Collection, en box som burde stå i en hver film fanatikers samling. For de har jo et hav af kendte ansigter man ikke har set lignende i andre film, og så er de jo vildt sjove til lige med.

Har du set, eller har du Zoolander, så kan vi glæde jer med, at du selvfølgelig ikke behøver at købe begge 2, da Zoolander 2 også fås som enkeltstående film.

zlmode

Vi er klar på en Zoolander 3 hvis denne skulle komme.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægRygte: Se en masse nye Battlefield 1 info
Næste indlægSe 2 sprit nye Carmageddon: Max Damage gameplay videoer
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
zoolander-two-movie-collection-anmeldelseSom helhed, så er Zoolander: Two Movie Collection, en box som burde stå i en hver film fanatikers samling. For de har jo et hav af kendte ansigter man ikke har set lignende i andre film, og så er de jo vildt sjove til lige med.