I Fredags blev den nye Nintendo 2DS XL annonceret. Og i den sammenhæng fik vi også udgivelses dato på hele 3 nye Nintendo 3DS titler.

Titlerne vi nu skal se nærmere på er Hey! PIKMIN, Miitopia og Dr Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay focused?. For at få styr på hvad de 3 nye titler har at byde på, vil vi nu dele den officielle udmelding fra Nintendo omkring disse 3 titler:

Hey! PIKMIN:

I dette helt nye Pikmin-spil skal du tage Captain Olimar gennem 2D sidescrollende baner og indsamle Sparklium til hans havarerede rumskib, S.S. Dolphin 2. Brug den trykfølsomme skærm til at vælge de rigtige Pikmin til de forskellige opgaver. Kast dine Pikmin på fjender eller genstande for at komme fremad og til at løse opgaver i dette hyggelige eventyr.

Miitopia:

Tag din Mii og dine Mii-venner med dig på opdagelse i Miitopia. Lad Mii-figurer få forskellige roller og oplev spændende scenarier, når de begiver sig ud i kamp mod Dark Lord, som ganske ondskabsfuldt har stjålet ansigterne fra folk i Miitopia. Du kan tage Mii-figurer med fra andre spil som Miitomo og Tomodachi Life, eller du kan skabe dit eget Mii-team. Et nemt rollespil, hvor du skaber relationer og opbygger team.

Dr Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay focused?:

Det tredje spil i den populære Brain Training-serien. En spilserie, der i øvrigt allerede har solgt i over 15 millioner eksemplarer i Europa. Gør dig klar til hjernegymnastik – her gælder det om at vise, hvor god du er til at fokusere!

Alle 3 spil har udgivelses dato den 28. Juli på Nintendo 3DS, og de kan selvfølgelig også bruges på den nye Nintendo 2DS XL.