silent age 01Mobilspil giver masser af muligheder for at nye koncepter og historier ser dagen lys. Det kan være svært at navigerer og i anledning af at Silent Age Episode 2 nu er ude så kigger jeg på Silent Age Episode 1, som kom for et par år siden. Det er den danske udvikler House on Fire der står bage denne udgivelse. Epsiode 1 er ganske gratis og har ingen form for butik (IAP) mens du for omkring 30 kr kan få afslutning en historien om Joe. Vi anmelder Episode 1.

silent age 03Vi møder pedellen Joe i det herrens år 1972. Han er tilfreds med sin tilværelse specielt antydes det at han tidligere var soldat i Vietnam krigen så pedel jobbet er absolut at foretrække. Det ændrer sig en dag en mand dukker op og giver Joe en tidsmaskine på størrelse med et ur. Døende forklarer manden at Joe skal hjælpe ham med at redde verden ved at rejse i tiden så den mission han nu ikke længere kan udføre, kan blive gennemført. Joe er den eneste som er tilstede og derfor den eneste der kan hjælpe.

Det er selvfølgelig et drama så øjeblikket senere dukker en betjent op og ser Joe sammen med den nu afdøde. Det er sidste gang Joe har nogen form for menneslig kontakt da han nu er en flygtning mistænk for mord. Nu skal Joe hjælpe med at redde menneskeheden ved at finde den afdøde i en tid hvor han var i live. Det foregår ved at Joe tidsrejser mellem 1972 og fremtiden. Han bliver altid det samme sted så det er bare tiden som ændres.

silent age 02Det er en god basis for et point og click eventyr hvor alle kan være med. Du kan trykke på skærmen og Joe vil så går hen hvor du har trykket. Du kan så samle ting op som Joe skal bruge til at løse opgaverne under vejs. Som jeg husker det er alle objekter tydelige så der er ikke noget med at du frustreret skal afsøge skærmen for nærmest usynlige remedier. Du kan også hele tiden se hvad du har samlet op nederst på skærmen så det er meget let at gå til.

House on Fire anbefaler at du anvender hovedtelefoner når du spiller. Jeg gætter på at det er for at du rigtig skal føle dig helt alene med Joe. Der er nemlig ikke nogen form for musik, selvom de forskellige lyde understøtter handlingen. Du skal så bruge de forskellige ting du samler op og rejse mellem 1972 og fremtiden for at komme videre. Det hele sætter sammen med det grafiske udtryk en rigtigt god stemning.

Jeg synes at Silent Age er et rigtigt underholdende spil med en historie man bare må se til ende. Det kan du også kommer til nu hvor Episode 2 er blevet færdig. Der er ingen omkostninger forbundet med at spille Episode 1 så prøv om du sammen med de andre 5 millioner kan blive lige så godt underhold som jeg. Rigtig god fornøjelse.

store-ios store-play

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSæt gang i festen med Just Dance Now
Næste indlægClub Manager 2015 er ude på Steam
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
50446-2Jeg synes at Silent Age er et rigtigt underholdende spil med en historie man bare må se til ende. Det kan du også kommer til nu hvor Episode 2 er blevet færdig. Der er ingen omkostninger forbundet med at spille Episode 1 så prøv om du sammen med de andre 5 millioner kan blive lige så godt underhold som jeg.