SteelSeries offentliggør genfødslen af en legende blandt gamere – SteelSeries Siberia 200 genopliver ånden fra det populære og hedengangne Siberia v2 i ikke blot ét headset, men hele syv! Lydkvaliteten og bærekomforten er klassisk Siberia – absolut fremragende. Siberia 200 er ikke blot en hyldest til en moderne klassiker, men en farverig fejring af gaming og eSport som helhed.

“Siberia v2 var et af SteelSeries’ mest populære headset nogensinde, og da produktionen ophørte, fik vi henvendelser fra gamere over hele verden, der ville have det tilbage i handlen igen. Det ønske opfylder vi nu hele syv gange med Siberia 200” fortæller Dan Sønderskov, nordisk marketingchef hos SteelSeries med et smil. Han uddyber: “Vi havde et ønske om at forblive tro mod originalen, men vi følte os samtidig forpligtede til at gengælde den trofasthed og entusiasme, som alle vores fans fortsat udviser hver eneste dag – vi ville kort sagt give dem mere. Derfor indkaldte vi syv af vores ambassadører for at skabe hver deres variant af Siberia 200, der afspejler deres forskellige personligheder og spillestile.”

Syv personligheder, syv farvekombinationer

De syv unikke farvekombinationer på det nye Siberia 200-headset er inspireret af vores syv nyeste SteelSeries-ambassadører, nemlig Sumail “Suma1L” Hassan Syed, Eric “Snip3down” Wrona, Kevin “Broken” Georges, Kellsie “KayPea” Pelling og Edwin “Castro” Castro. I løbet af det næste stykke tid vil SteelSeries fortælle hver af deres historier samt give et indblik i deres verden for at forklare, hvordan de syv varianter af Siberia 200 afspejler disse talentfulde og dedikerede gameres sande kulør.

Lyd og komfort i særklasse

SteelSeries’ Siberia-headset har i alle sine inkarnationer haft et design, der skiller sig ud fra mængden, men det er blot en af grundene til, at serien er blevet en yndling blandt pc-gamere verden over. Siberia 200 bibeholder den komfort, som gamere er blevet så vant til – det selvjusterende hovedbånd sørger for, at headsettet sidder perfekt, uanset hvem der bruger det. Ørepuderne omslutter ørerne, så Siberia 200 kan bruges i timevis, uden at det klemmer eller føles ubehageligt – perfekt til LAN-begivenheder og lange nætter i skyttegravene.

Højttalerenhederne på 50 mm producerer ren og fyldig lyd, mens den retningsbestemte mikrofon opfanger din stemme klart og tydeligt. Med den ledningsmonterede kontrolenhed kan du regulere lydstyrken, og mikrofonen kan trækkes ind i headsettet, når den ikke bruges. Der medfølger desuden en 4-polet 3,5-mm minijack-adapter, så Siberia 200 kan bruges til pc’er, Mac-maskiner og mobile enheder med et kombineret højtaler/mikrofon-stik.

Pris og tilgængelighed

Siberia 200-headsettet kan købes fra i dag til en vejledningspris på 599 kr. Det er også muligt at forudbestille de særlige farvekombinationer på SteelSeries.com. Læs mere om SteelSeries Siberia 200 på http://steelseries.com/siberia200.

Konkurrence: Bekend kulør med SteelSeries

I og med lanceringen af Siberia 200 afholder SteelSeries en konkurrence, der fejrer mangfoldigheden blandt gamere verden over. Konkurrencen løber i tre uger og er åben for enhver – deltag, og bekend kulør via Facebook, Twitter eller Instagram. Vi udlodder mere end 75 præmier samt en hovedpræmie – læs mere påwww.SteelSeries.com/ShowYourColors.