Ved Acers årlige pressekonference – next@acer – der blev afholdt den 11. april i New York, USA, offentliggjorde Acer de nye tilføjelser til deres gaming-sortiment, der bl.a. inkluderer stationære gaming-pc’er, gamer-bærebare computere, gamer-skærme samt tilbehør og gadgets.

Predator Orion 5000

Den opdaterede Predator Orion 5000 er ideel til den kræsne gamer og byder bl.a. på Intel 9. generation Core™ i9-processorer med Z390-chipsæt, NVIDIA® GeForce® RTX 2080-GPU’er, Dragon 2,5 gigabit Ethernet og et endnu mere kompakt design. Predator Orion 5000 (PO5-605S) har også en alt-i-en CPU-væskekøler1, der maksimerer ydeevnen under intense spilsessioner.

Predator 43″ gamer-skærm: Den ultimative følgesvend til Ultimate Orion 5000

cid:image019.jpg@01D4EED6.3EC029A0

Den nye 43″ Predator-skærm (CG437K P), er fremstillet til hardcore pc- og konsol-entusiaster og byder på 4K-opløsning med en 144 Hz opdateringsfrekvens, der giver brugerne en stor skærmoplevelse. For at få mere levende farver sikrer VESA Certified DisplayHDR™ 1000-certificeringen bedre kontrast og farvepræcision, der giver brugerne mulighed for at opleve AAA-spil i bedste kvalitet. Predator CG437K P er ikke kun tiltænkt den hardcore pc-gamere – konsol-gamere vil også kunne sætte pris på skærmens 3 HDMI-porte, en Type-C indgang og en DisplayPort.

Predator Helios 700 og Helios 300

Den helt nye Predator Helios 700 byder på et unikt HyperDrift-tastatur, der kan skydes frem, som hjælper til at maksimere luftstrømmen og holder systemet køligt og stille. Den drives af en NVIDIA GeForce RTX 2080-GPU, 9. generation Intel® Core i9-processorer og op til 64GB DDR4-hukommelse. Den er velegnet til krævende databehandling takket været pc’ens kraftige hardware og ydeevne, som kan klare selv den tunge gaming, streaming samt billed- og videoredigering.

Den re-designede Predator Helios 300 sætter stadig standarden for gaming-bærebare i mellemklassen med et elegant moderne udseende og NVIDIA® GeForce RTX 2070-, 2060- eller de nyeste GeForce® GTX-GPU’er samt op til 9. generations Intel Core i7-processorer. Den nye Helios 300 er blevet rost for at være en af markedets første gaming-pc’er i sin klasse med en 144Hz-skærm. Den lysstærke 15,6” eller 17,3” fuld HD-IPS-skærm har nu en smal kant, der omfatter en 3 ms overdrive responstid, som sikrer en jævn og problemfrit spiloplevelse.

Begge Windows 10-pc’er byder på nye teknologier og innovative designs, der giver gamere en konkurrencefordele.

Den nye Nitro 7 og Nitro 5

Den nye bærbare Nitro 7-gamercomputer vil vække opmærksomhed med sit elegante, mobile design udført i metal, der er 19,9 mm tyndt og har et ”screen-to-body”-forhold på 78 procent samt leverer op til 7-timers batteritid. Nitro 7 er til gaming-entusiaster, der er på udkig efter det bedste inden for design og ydeevne. Den bærbare Nitro 5-gamercomputer måler 23,9 mm i tykkelsen med et ”screen-to-body”-forhold på 80 procent, takket være det smalle rammedesign. Begge bærebare er udstyret med 9. generation Intel® Core™-processorer og den nyeste NVIDIA®-grafik med hurtige opdateringsfrekvenser på 144Hz og en responstid helt ned til 3 ms.

Nye Predator-gadgets og tilbehør tager gaming til helt nye højder

I henhold til Acers vision om at levere banebrydende produkter til forbrugerne, afslørede Acer en række Predator gaming-gadgets, der blandt andet inkluderer:  Predator M-Utility rygsæk, Cestus 330 gaming-mus, Aethon 300-tastatur samt Galea 311 gaming-headsettet med støjisolering.

Forrige indlægSnooker 19 ude nu
Næste indlægStar Wars Jedi: Fallen Order
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.