Hvis du allerede nu tripper efter at datoen på kalenderen viser d. 15 September, så er du ikke den eneste. her afholder Activision deres Call of Duty Next begivenhed, hvor de fortæller hvad fremtiden for serien indeholder. Vi ved allerede at der vil blive fremvist nyt fra Call of Duty: Modern Warfare 2’s multiplayer. Men hvis man er mere til battle royales, så er det helt sikkert Call of Duty: Warzone 2, som bliver mest interessant at se.

Call of Duty: Warzone 2 er efterfølgeren til Call of Duty: Warzone BR, som bliver bygget til at kunne virke i sammenhæng med Modern Warfare 2. Udover at have annonceret spillet, så har Activision ikke delt mere info om Call of Duty: Warzone 2, men der kommer helt sikkert en masse nyt info, så snart Call of Duty Next eventet er over os.

Helt nøjagtig, så kommer Call of Duty Next showcasen til at finde sted Torsdag d. 15 September Kl. 18:30.

Du kan allerede nu lave en påmindelse på YouTube, så du er klar når Call of Duty Next starter.

Der vil være hele 3 Call of Duty spil, som bliver fremvist under Call of Duty Next. Disse inkluderer Call of Duty: Modern Warfare 2Call of Duty: Warzone 2, og Call of Duty: Warzone Mobile. Hvis du har Early Access, så kan du være med i mutliplayer betaen for Call of Duty: Modern Warfare 2, som begynder d. 16 September for PlayStation spillere. I Call of Duty: Mobile ved vi også at banen Verdansk vil vende tilbage i spillet.

Men for dem som venter i spænding på Call of Duty: Warzone, så vil d. 15 September helt sikkert komme til at give dig ro i sindet, hvad angår en udgivelsesdato. Indtil videre forlyder det, at spillet får udgivelse i November, men dette er blot spekulationer baseret på leaks.

Call of Duty: Warzone 2 er under udvikling.