Det er i dag at Disney’s D23 løber af stablen og her vil der bliver fremvist kommende projekter inden for serier, film og ikke mindst spil. Her vil Marvel blandt andet have fokus på spil som kommer i fremtiden, og det rygtes at EA er i færd med produktionen af et Iron Man spil.

Iron Man spillet skulle dog være i følge kilder, være i et meget tidlig stadie. Så hvorvidt der eventuelt ville blive vist noget gameplay, er sikkert usandsynligt. Spille siges at være under udvikling hos en af EA’s selskaber i Canada. Nogle af netop de selskaber som findes under EA baneret i Canada er BioWare, Red Crow, Motive Studios og Metalhead Studio. Man kunne godt have en forestilling om at det var BioWare der udvikler et Iron Man spil, hvis man ser på deres erfaring med flymekanik fra det knap så populære Anthem spil.

EA Motive er i færd med udviklingen af et remake af Dead Space. Så omen det er EA Motive eller BioWare, det finder vi ud af senere i dag. Men under alle omstændigheder, så er det højest en teaser vi får serveret i aften.

D23 som rummer både Disney og Marvel projekter, finder sted i aften kl. 22:00. Marvel vil her komme med opdateringer på Disney Dreamlight Valley, Marvel’s Midnight Suns og fremtidige projekter.

Her rygtes det også at vi får at se hvad Amy Hennig er ved at brygge sammen med hendes Skydance studie. Her får vi måske, hvis rygterne taler sandt, et Captain America og Black Panther team op som finder sted under Anden Verdenskrig. Et andet spil som vi også kunne være heldige at se, er det rygtede Black Panther open-world spil, som skulle være i tidlig udvikling.