ADATA Technology deltager på IFA Berlin 2018. Her vil det blive muligt at se ADATAs nyeste gamingprodukter fra XPG-brandet – bl.a. RGB DDR4-hukommelsesmoduler, PCIe SSD’er og andet tilbehør samt et nyt højkapacitets microSDXC-hukommelseskort og ekstremt holdbare eksterne harddiske.

“Vi ser frem til at deltage på IFA 2018 og præsentere vores seneste portefølje af produkter – fra gaminghardware til lagerløsninger” fortæller Peter Wu, administrerende direktør for ADATA i Europa. “IFA er en af årets vigtigste messer for forbrugerelektronik i hjertet af Europa; her har vi ikke blot chancen for at understrege, hvorfor vi er en af markedets førende producenter af DRAM- og NAND flash-produkter – vi kan også demonstrere, hvordan vi trækker på vores kernekompetencer for at styrke vores tilstedeværelse i regionen, især inden for gaming og e-sport.”

Gaming med ultimativ hastighed – og stil

Flagskibet i XPG-serien af gamingprodukter er SPECTRIX D80, verdens første RGB DDR4-hukommelsesmodul med vand-/luftbaseret hybridkøling: Ved at kombinere køleprofiler af aluminium med væskekøling via ikke elektrisk ledende væske køles SPECTRIX D80 ekstremt effektivt. SPECTRIX D41-modulerne med hastigheder over 4600 MHz vil også blive fremvist. Begge hukommelsesmoduler understøtter Intel X299 2666-MHz platformen samt AMDs AM4/Ryzen-platforme, og har visuelt imponerende RGB-belysning, der er let at konfigurere i RGB Sync-appen (eller anden kompatibel software til kontrol af belysning).

Der demonstreres yderligere XPG-gamingprodukter i form af et nyt headset med forstærker og virtuel 7.1-surroundlyd, et RGB-gamingtastatur og gamingmus. Desuden vil der blive fremvist adskillige PCIe-baserede SSD’er, inklusive SX6000 Pro og GAMMIX S5 – det ideelle SSD-valg for entusiaster i kraft af 3-4 gange højere hastighed end SATA SSD’er.

Medier og apps på et højere plan

ADATA fremviser sit microSDXC-kort på 512 GB – branchens førende med læse-/skrivehastigheder på op til 100/85 MB/sek. Det opfylder kravene til Video Speed Class V30 og Application Performance Class 1 (A1) og sikrer dermed hurtige videooverførsler og responsive applikationer i mobilenheder. Med en enorm kapacitet på hele 512 GB er der også masser af plads til at lagre flere fotos, videoer, sange og andet digitalt indhold.

En ekstern harddisk som kan stå for presset

ADATA HD830 er en robust, ekstern harddisk, der giver den ultimative beskyttelse af brugeres data med en kapacitet på op til 5 TB. Den er ikke blot IP68-klassificeret og dermed vandtæt og støvtæt, men er også lavet i et innovativt materiale med et strukturelt design der kan modstå op til 3000 kg tryk fra oven. HD680 kan holde til at falde fra store højder i form af et stødabsorberende design, der er solidt nok til at blive anvendt inden for militæret.

Kræfter til at klare hele dagen

ADATAs powerbanks og opladere fremvises også på standen, inklusive den iF Design Award-vindende D8000L powerbank med indbygget LED-lommelygte på 200 lumen, CV0525 opladeren til bilen med et praktisk forlængerkabeldesign, CU0480QC USB-opladeren med 5 USB-porte og de to Qi-certificerede plader CW0100 og CW0050 til trådløs opladning.