Der har gået rygter om hvorvidt en remaster af Alan Wake kunne være på vej, efter at spillet er dukket op på forskellige webshops og hjemmesider. Men nu er det officielt og fra Sam Lakes egne ord, er spillet allerede nær udgivelse!

I et åbent brev til hjemmesiden alanwake.info, har Sam Lake, som har stået bag spil såsom Max Payne serien, Quantum Break, Control og selvfølgelig Alan Wake, fortæller han at Alan Wake Remastered er i den grad på vej. Udviklingen af spillet er meget snart færdigt, og det bliver en multiplatform udgivelse.

Spillet står til at skulle udgives på PC i samarbejde med Epic Games Store (som også står for udgivelsen af spillet), Xbox og for aller første gang på PlayStation, både PS4 og PS5.

Han skriver endvidere at Alan Wake udkom for over 11 år siden, og at denne remaster kun er blevet til, grundet den store kærlighed for Alan Wake spillet. Spillet udkom tilbage i 2010 og den gang var Alan Wake kun at finde på Xbox360 og nogle år senere på PC.

Alan Wake Remastered beholder den samme oplevelse og historiefortælling, som fans af spillet altid har holdt af. Men det visuelle, mellemsekvenser og modellen af Alan Wake, er alle blevet opdateret til nutidens grafiske standarder. Der vil også være next-gen opdateringer.

Alan Wake Remastered udkommer her til efteråret på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S og på PC via Epic Games Store.