Remedy annoncerede for ikke længe siden, deres nylige remaster af det over 10 år gamle spil Alan Wake. Selvom spillet har mange år på bagen, så fanskaren stadig parate til begive sig ud med horror forfatteren på eventyr endnu engang. En ny trailer viser den store forskel der er på spillet fra den gang Alan Wake udkom og nu med Alan Wake Remastered.

Her ser vi forskellen fra Xbox 360 versionen og Xbox Series X af Alan Wake Remastered

Som man kan se i traileren, så har Remedy ramt ret godt med både at bibeholde stilen, stemningen og samtidig fået opdateret nogle af karakterenes 3d modeller. Dette gælder både for deres ansigter, hår og alle er nu knap så kantede at se på. Det er en stærk kontrast i form af før og efter.

Selvom mange ting er blevet forbedret, så ligner spillet stadig sig selv, specielt i form af gameplay. Lys spiller en central kerne når det gælder kampsituationer, og den er der ikke rørt ved, heldigvis!

Noget af det der dog er blevet fjernet fra spillet, er product placements. Så du kommer ikke til at se Energizer batterier eller Verizon skilte. Men mon ikke det går.

Alan Wake Remastered udkommer d. 5 Oktober, 2021 på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S og PC.