Når det kommer til Nintendo spil, så tænker man som regel på karakter såsom Mario, Kirby, Donkey Kong, Zelda og ja, listen fortsætter. Men en af dem som altid har fået sig en god og dejlig skør behandling er som altid antihelten Wario. Han er endnu engang på eventyr i massevis af minispil og denne gang tager han hele slænget med i WarioWare: Get It Together! Selvom du måske kender til tidligere spil i serien, så er der alligevel lidt nyt at komme efter. Vi har spillet den Nintendo eksklusive titel og det har været ret morsomt.

Hvis man har brug for sjov kaos, så er Wario lige manden til den opgave. I WarioWare: Get It Together! prøver Wario kræfter med spiludvikling – igen. Men denne gang har han et helt team bag sig til at hjælpe. De går virkelig til sagen og bliver faktisk opslugt af det spil de har kreeret. Med et snuptag ender Wario og hans crew inde i deres eget spil, og via et hav af mikro spil, skal de finde vejen ud. Så længe de står sammen, kan de gøre det!

WarioWare spillene har altid været ret sjove at give sig i kast med, også selvom det kun lige er for en hurtig spille session. Her er WarioWare: Get It Together! ingen undtagelse.

Der er godt og vel over 200 mikro spil at komme igennem, på tværs af en lille historie der involvere Wario og hans crew. Det kan være man skal indsamle én mønt, putte tandpasta på en tandbørste eller noget helt andet. Det er forskelligt hver gang, og man skal være rigtig hurtig. Mikrospillene er inde i baner, som man skal klare for at komme gennem historien. Nåh ja, hver mikro spil man skal gennemføre er på tid! Ingen stress der.

Efter at have gennemført et antal mikro spil, så kommer der altid en Boss Stage, hvor man står overfor en lidt længere udfordring end de andre. Det kan være man skal gennemføre en bane fra Super Mario World eller hæve og sænke Tower Bridge for at lade skibe og biler passere. Der er ingen grænser for hvor spillet kan finde på at tage dig hen.

Alle de baner man kommer igennem som indeholder mikrospillene, har hvert et tema. Det skifter mellem genre såsom Fantasy, Nintendo Classic, High Tech med flere. Den grafiske stil for banerne er meget varieret, og hvis vi tager banerne i Nintendo Classics, er det ret så fedt lige at få et hurtig tilbageblik på andre Nintendo spil, som det helt gamle Super Mario Land fra GameBoy, Luigis Mansion 3, eller The Legend of Zelda. Det er ret fedt at blive overrasket, da man aldrig ved hvad der gemmer sig i mikro spillene.

Selve gameplayet er tempofyldt og meget kreativt fundet på. I de mange mikro spil skal man være hurtig på knapperne. Det er det der gør spillet spændende, og variationerne i de små baner, gør at man virkelig skal være vågen. I min tid med spillet har jeg ikke særlig tit set, at de samme mikro spil går igen. Hver mikro spil har deres egen stil og tone lige fra det cartoon prægede til lidt mere realistiske scener. Det skifter meget og det er bestemt kun med til, at man gerne vil se endnu mere og man bliver nysgerrig på hvad der ellers gemmer sig i de næste baner.

Som regel har man også nogle liv, for det at man fejler skal ikke gå ustraffet hen. Så snart du ikke har flere liv tilbage, starter du forfra på den bane du er kommet til. Du kan spille som andre end Wario, da hele hans team også befinder sig inde i spillet. Efterhånden som du får gennemført de baner der er, møder du dine teamkammerater, og her bliver de så tilgængelige til brug. Du kan have optil flere af Warios crew folk med af gangen og det er kun godt, da de hver især har specielle evner de kan gøre brug af. En kan flyve, en anden skyde med disk osv. Det gør også at hvert spil man er inde i, kan håndteres på forskellige måder.

Du kan som altid spille helt solo, men vil du gerne spice det hele lidt op, kan en anden spiller være med over lokal co-op. Har du din Nintendo Switch online, kan du spille optil 4 spillere, hvor man så hjælper hinanden gennem de mange mikro spil. Selv bare med lokal co-op kan det blive hektisk og sveden på panden dukker op, da man aldrig er forberedt på hvad man skal. Ikke mindst det med at hjælpe hinanden kan være svært, hvis man opfatter opgaven forskelligt.

WarioWare: Get It Together! er et rigtig hyggeligt spil og er man Nintendo Switch ejer, så vil jeg nærmest sige at spillet her er et must-have. For det kan være utrolig skægt og samtidig stressende at komme igennem de små spil, men der er bestemt en del hygge at komme efter også. Det er en dejlig kontrast til så mange andre spil, som kun bliver større og mere avancerede. Selvom historien er relativ kort, er der masser at komme efter hvis man tænker at vil benytte co-op eller bare som et hyggeligt party spil. Kan klart anbefales og hvis man lige ønsker at dyppe tåen, så er der lige nu en demo spillet på Nintendos eShop.

Tak til Nintendo og Bergsala A/S for at gøre anmeldelsen mulig.

TL;DR
Vurdering:
Forrige indlægAlan Wake Remastered comparison trailer udgivet
Næste indlægHTC Vive Pro 2 – anmeldelse
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commodore 64 og til nutidens konsoller. Holder af et spil med en fed historie og action. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig på et lager, men i fritiden handler det om livet med fruen og spil. PSN - Xbox Live - Steam @ MrJonasDK
WarioWare: Get It Together! er hyllende sjovt! Hvis du er en der elsker at være vaks på knapperne og tænke hurtig, så er spillet her lige noget for dig. Der er massevis af små baner, som alle involvere og aktivere spilleren på forskellige måder. Selvom principperne er simple og historie delen er kort, så det bestemt ikke kedeligt. Spillet kan i den grad anbefales til gamere i alle aldre. warioware-get-it-together-anmeldelse