Den 17. november lancerer Dell den nye Alienware 13 bærbare computer i Danmark. Det bliver verdens første notebook på 13 tommer, der er klar til virtual reality. 

Alienware 13 er en kraftfuld bærbar, hvor grafikken leveres af NVIDIA GeForce GTX 10-serien, og giver gamere mulighed for at få en VR-oplevelse – og en spiloplevelse – på højeste niveau. Et nyt design gør maskinen mere slidstærk og samtidig bliver den tyndere end den tidligere generation af bærbare Alienware computere.

Virtual reality er fremtiden inden for gaming og Alienware 13 bliver markedets mindste bærbare computer, der kan tilbyde VR. Det er en kompakt bærbar med masser af power, fremragende grafik og så er den nem at have med på farten i kraft af sin størrelse,” siger Mikael Moser, der er marketing manager for Client Solutions i Dell Danmark.

En gamingoplevelse i 4K

De nye CPU’er og de seneste GPU’er fra NVIDIA gør, at Alienware 13 leverer en grafikydelse i 4K, der er fem gange bedre end den tidligere Alienware 13. Den kan samtidig fås med OLED-display, der typisk ses i fjernsyn og smartphones, og som giver knivskarpe farver og billeder. Processoren er opdateret fra en Core i5 til en Core i7, og det medfører en forbedring i ydeevne på op til 51 procent. En ny standard i denne maskine er desuden det infrarøde kamera, der supporterer Windows Hello ansigtsgenkendelsesteknologi sammen med Tobii eye-tracking software.

Alienware 13 er således en lille notebook fuld af power, der lanceres kort tid efter at Alienware 15 og 17 er kommet på markedet. De tre nye modeller markerer 20-års jubilæet for Alienware, der først og fremmest skaber computere, som er udviklet til gamere og giver den bedst mulige spiloplevelse. Her er fokus på høj ydeevne, grafik i særklasse og ikke mindst et ventilationssystem, der holder maskinen afkølet, selv når den bliver presset maksimalt.

”Vi ser en markant stigning i interessen for gaming på globalt plan, og med de nye Alienware maskiner er det vores mission konstant at skubbe grænsen for den bedst mulige gaming-oplevelse,”forklarer Mikael Moser.   

Pris og tilgængelighed

Alienware 13 vil være tilgængelig på det danske marked fra den 17. november 2016 og prisen starter på 11.190 kr. Hvis den skal leveres med OLED-display, starter prisen på 15.790 kr.