I forbindelse med den årlige gaming-konference E3 i Los Angeles har Dell Gaming og Alienware offentliggjort en række spændende produkter og tiltag, som cementerer virksomhedens dedikation og kærlighed til e-sport og gaming.

Ny Alienware Wireless Gaming Headset 
Med lanceringen af det første trådløse headset til gamere – Alienware Wireless Gaming Headset – udvider Dell deres udvalg af produkter inden for gaming og e-sport.

Det nye trådløse headset er bygget til den mest krævende, audiofile gamere og er i stand til at gengive selv de mindste detaljer i lydbilledet, så du får den mest optimale gaming-oplevelse. Takket være 40mm Neodymium-drivere får du en klar, naturlig og rummelig lyd samt dyb, rig bas og et ekspansivt lydbillede. Udover akustiske præindstillationer giver headsettet mulighed for, at du kan skræddersy lydindstillinger, fuldstændig som du ønsker det. Desuden sørger den indbyggede mikrofon for at skabe en så naturlig gengivelse af din stemme som muligt. Headsettet har ligeledes indbygget game/chat-volumenkontrol og stemmenotifikationer, der gør dig opmærksom på lav batterilevetid eller dårlig trådløs forbindelse. Headsettet er designet i klassisk Alienware-stil med animeret LED-lys og med særligt fokus på at kombinere høj holdbarhed med lav vægt. Headsettet kan købes hos de udvalgte forhandlere fra den 11. juni 2018.

Ny Alienware Elite Gaming Mouse

Dell løftede sløret for en række opdateringer til deres Alienware Elite Gaming Mouse, så spillerne nu får endnu mere kontrol over deres spil. Den nye mus sikrer bedre ergonomi med nyt forbedret design, der kommer med enten to eller fire knapper, og trepunkts-håndfladestøtte, der sikrer det ultimative greb om musen – selv ved gaming i timevis. Med de nye konfigurerbare 5-grams vægtindstillinger og let tilgængelig femtrins DPI-justering giver musen samtidig mulighed for hurtig og præcis cursor-kontrol. Ligesom at de 9 til 11 programmerbare knapper med 512k integreret hukommelse giver dig ultimativ frihed til at lave dine egne indstillinger, der passer til dine gaming-behov. Den nye mus sættes til salg i august 2018.

Bliv oplært af en professionel
På E3 annoncerede Dell også, at Dell i samarbejde med Tobii og Team Liquid lancerer det helt nye Alienware Academy: En online træningsplatform, hvor amatører kan udvikle deres evner og lære nye strategier. Dells seneste State of Gaming-rapport viser nemlig, at gamere på globalt plan sætter stor pris på det indbyrdes fællesskab på grund af muligheden for at få og dele ”tips og tricks” (43 pct.).

På platformen får du adgang til skræddersyede træningsøvelser, hvor dine fremskridt monitoreres, så du kan følge din udvikling. I den første lukkede betaudgave, der lanceres i løbet af juni måned, er der fokus på CS:GO, og de videobaserede øvelser guides af professionelle gamere fra Team Liquid. Pro-spillernes egne ’plays’ og taktikker er med hjælp fra Tobii eye-tracking-værktøjer blevet indhentet og analyseret, så du har mulighed for at sammenligne dine bevægelser og taktikker med de professionelles. For at gå videre til næste niveau skal spillerne bestå øvelserne, der er designet for at teste forskellige færdigheder – på den måde sikres en naturlig progression og den bedste indlæringsproces.

Alienware eksklusiv partner med Detroit Renegades
Årets store fokus på gaming og e-sport blev rundet af med, at Dell benyttede E3 til at præsentere et nyt partnerskab med Detroit Renegades. Dell og Alienware har mange års erfaring i at udstyre professionelle spillere med det nyeste udstyr, der giver dem de bedste muligheder for at præstere på højeste niveau.

Det topprofessionelle e-sportshold, der er ejet af Utah Jazz-basketballspiller Jonas Jerebko, vil fremover spille og træne med det nyeste gaming-hardware fra Alienware, bl.a. computere, mus, keyboards og skærme, der skal sikre, at spillerne lever op til deres bedste.