I løbet af sommeren kan vi alle se Alita: Battle Angel hjemme i stuerne.

For at fejrer udgivelsen deler vi hermed den seneste pressemeddelelse omhandlende filmen:

Danmark 2010-05-22 – Fra Oscar vindende James Cameron & Jon Landau og den visionære filmskaber Robert Rodriguez kommer ALITA: BATTLE ANGEL – et episk eventyr om håb og empowerment. Da Alita (Rosa Salazar) vågner med hukommelsestab, vælger en medfølende doktor, Ido, at hjælpe hende. Den verden hun vågner op i, kender hun ikke. Han fornemmer, at der bag hendes defekte cyborg overflade findes en ung kvinde med hjerte, sjæl og en ekstraordinær fortid. Når dødelige og korrupte kræfter kommer efter Altia, opdager hun ting om sig selv – unikke kampteknikker, som dem med magt vil gøre alt for at kontrollere. Hvis det lykkedes for hende at undslippe, kunne hun blive nøglen til at redde hendes venner, familie samt den verden hun er begyndt at holde af.

I denne action fyldte film, kan du også opleve Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein, Jackie Earle Haley, og Keenan Johnson. Det lykkedes ALITA: BATTLE ANGEL at indkassere 405 millioner dollars ved billetlugerne på verdensplan.  

Nu kan filmen opleves med masser af ekstramateriale. Tag med på en rejse bag kameraet med James Cameron og Robert Rodrigues og oplev hvorledes det lykkedes at få transformeret manga serie hæfter til det hvide lærred. Plus, komme dybere ind i ALITA: BATTLE ANGELs univers, hvor du vil lære om fortiden, karaktererne i nutiden samt få medrivende indblik i den vilde Motorball sport. Man vil også kunne se hvorledes hovedpersonen, Alita, blev realiseret.

Tilføj ALITA: BATTLE ANGEL til din digitale samling 29. juli og køb den på 4K Ultra HD, Blu-ray og DVD 19. august.

Vi lister ikke hele ekstra materiale listen op, men vi kan love at der er en masse i vente hvis I får fingrene i filmen.