Snakker vi Nintendo, så er det største brand Mario, men noget lurer lige efter denne herlige figur. Vi byder velkommen til Animal Crossing: New Horizons som netop er landet på Nintendo Switch.

Animal Crossing har været et kæmpe hit på stort set alle Nintendo´s nyere platforme. Og da Animal Crossing: New Horizons blev annonceret på Nintendo Swich ville det kæmpe hype ingen ende tage.

Der blev skabt et kæmpe hype fra fans af serien. Mest på grund af det endelig kom i en Switch udgave. Dette hype gjorde så også, at nye fans kom til serien. Animal Crossing: New Horizons er endelig landet og hypen er ikke blevet mindre. Vi ser nu nærmere på spillet og hvad det har at byde os.

Spillet holder sig til den opskrift vi kender fra Animal Crossing´s hovedserie. Men bare rolig, spillet har så meget andet at byde på end vi er vandt til. Så denne titel har en masse i vente for nye spillere og ikke mindst fans af serien.

Det starter stille og roligt ud med du vågner op på en ø i dette herlige Animal Crossing univers. Man får en lille men ret god introduktion til hvad der skal ske nu. Og inden du ser dig omkring så er du allerede godt i gang med at stifte dig en fremtid på din nye ø.

I bund og grund gælder spillet egentligt bare om at bygge en masse ting, købe og sælge ting man dyrker, finder eller fanger. Dette var den meget korte forklaring på hvad spillet går ud på. Men det er heldigvis meget mere end det.

Man starter med nærmest ingen ting, og skal fra bunden af arbejde sig op. Man får stille og roligt bygget et lokalsamfund op sammen med de andre karakterer som er på øen. Det er selvfølgelig mest en selv der står for det, men den havde I jo nok regnet ud.

Spillet er bygget op på den måde at man som sagt starter i det små og bygger stille og roligt op derefter. Man finder/får nye opskrifter på nye værktøjer, møbler og meget andet løbende. Så hvis man sidder og tror ma har de vilde opskrifter på dag 1 kan man godt tro om igen.

Måden man blandt andet får opskrifter på er ved at hjælpe ens medmennesker som er på øen. Finde dem i flaskeposter og meget andet. Denne måde er i bund og grund genial, for det giver spillet en meget lang og naturlig levetid.

Du finder hurtigt ud af, at der skal tænkes lidt ekstra for at få fat i diverse nye ting der skal bygges. Det er ikke bare lige til. Så har man ikke tålmodighed skal man nok ikke gå den her vej. Men har man så er dette et genialt spil. Det er et spil man har lyst til at vende tilbage til hver eneste dag, for der sker mere eller mindre noget nyt hver dag (hvis du gør lidt for det).

Øen forandres stille og roligt når det eksempelvis er dag/aften. Der er forskel på hvilke kryb der kravler rundt, og hvilke andre ”dyr” man kan fange. Dette er sjovt, og gør man gerne hopper ind for at spille på alle tider af døgnet.

Ikke nok med det, så har de forskellige årstider også noget at sige i spillet. Og det er endda bygget op med events som følger den kalender vi har. For eksempelvis, så er der et herligt påske event i gang nu.

Ikke nok med alt det, så har man endelig valgt at man kan spille multiplayer i Animal Crossing: New Horizons. Dette betyder at du kan få besøg på din ø, af dine venner. Du kan selvfølgelig også tage en smut til deres ø for at se hvordan det går. Så selvom spillet har vildt meget at byde på, får vi da lige lidt ekstra her.

Det er vildt sjovt at se hvad ens online venner har bygget op. Og er man nysgerrig for at møde helt nye ansigter er dette også muligt via ø koder. Det eneste der er lidt ærgreligt er man skal ”lukke op” for sin ø før der kommer folk på besøg. Det kunne have været hyggeligt hvis øen altid var ”online” så der bare dumpede folk ind tilfældigt.

Animal Crossing: New Horizons er et utroligt flot og farverigt spil. Grafisk har vi selvfølgelig ikke noget der minder om virkeligheden. Men dette univers man har skabt i Animal Crossing: New Horizons kan man ikke andet end at elske. Det er jo super smukt!

Animal Crossing: New Horizons er spillet der bare bliver ved med at give. Du kan spille det dag efter dag, og stadig opleve nye ting. Dette er unikt, og gør man bare må eje denne titel i sin Switch samling.

Så hvis du savner et spil med den vildeste levetid, så skynd dig at få fingrene i Animal Crossing: New Horizons.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægApex Legends ‘The Old Ways’-event
Næste indlægQPAD QH95 headset – Anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)