Nu er ventetiden ovre, for i dag udkommer Animal Crossing: New Horizons til Nintendo Switch. Det er blevet tid til at begive sig til en øde ø og gøre den til et vidunderligt paradis. Helt alene er du dog ikke, for vores ven Tom Nook er klar til at hjælpe dig med at udvikle øen.

Allerede i dag kommer der desuden en vigtig opdatering til spillet, som du kan downloade. Der vil komme flere opdateringer efterhånden, som blandt andet byder på særlige events i spillet, så lad gerne din Nintendo Switch gå online indimellem.

Op til otte personer kan være på din ø samtidigt, så du kan invitere andre spillere på besøg, både online og lokalt.

Er du Nintendo Switch Online-medlem, kan du bruge funktionen NookLink, der er en del af Nintendo Switch Online-appen, som du måske allerede har downloadet på din smartphone. Her kan du via QR-koder scanne mønstre ind fra de tidligere spil, Animal Crossing: New Leaf og Animal Crossing: Happy Home Designer, og overføre dem til Animal Crossing: New Horizons. Via appen kan du desuden tale med andre brugere, som spiller det nye spil samtidigt.

Spiller du også Animal Crossing: Pocket Camp og linker til din Nintendo Account, vil du her modtage en særinvitation med en downloadkode, der kan bruges i Nook Stop i Animal Crossing: New Horizons.

Se også: https://www.nintendo.dk/spil/animal-crossing-new-horizons