Vi er begejstrede for Anki Overdrive og de to nye Supertruck gør det endnu bedre.
Anki, producenten af forbrugsrobotter og kunstig intelligens (AI), sender det populære kampracersystem Anki OVERDRIVE op på et helt nyt niveau med de nye Supertrucks FREEWHEEL og X52, der er ude i butikker og online i dag. 
 
De nye kamplastbiler gør Anki OVERDRIVE endnu vildere med et frygtindgydende udseende og en størrelse, der er næsten tre gange større end de nuværende Supercars. Men disse Supertrucks har ikke kun størrelsen med sig, de har også vilde nye våben og seje spiltyper, der for alvor sætter størrelse og styrke op mod fart og behændighed. 
 
FREEWHEEL og X52 er designet af den anerkendte bildesigner Harald Belker fra Holywood, hvis dristige vision og futuristiske stil har sat sit aftryk på film som Minority Report, TRON: Legacy 2010, og Total Recall 2012. Hver Supertruck har nye våben, inkl. ”Pulse Ram” på X52, der sprænger modstanderne af banen, og ”Gravity Trap” på FREEWHEEL, der saboterer modstandernes biler, så de mister kontrollen. Disse køretøjer er designet til at give bedre gameplay og gøre spillet mere retfærdigt, så man for alvor kan sætte sine evner på prøve. 
 
Du kan bruge Supertrucks i alle åbne spiltyper i Anki OVERDRIVE, men de her kæmpeøser har også deres egen spiltype, TAKEOVER. I det nye TAKEOVER påbegynder hver spiller runden i sin valgte Supercar, men hvis en anden spiller kan bryde gennem en Supertrucks forsvar, tager denne spiller kontrol over den og kan lave alt mulig ballade, indtil nogen igen overtager kontrollen.
 
Om Anki OVERDRIVE 
Anki OVERDRIVE byder på så avanceret teknologi, at man næsten skulle tro, at den var fra fremtiden, og Anki OVERDRIVE er da også verdens mest intelligente racersystem. Du bruger mobilenheder til at styre robot-Supercars, der er drevet af en kraftig AI og udstyret med fantastisk strategi. Uanset hvordan du bygger banen, så lærer dine Supercars den. Uanset hvor du kører hen, så følger de efter. Jo bedre du spiller, desto bedre kører de. Du har ubegrænsede taktiske muligheder, uanset om du spiller mod AI-modstandere eller dine venner. Og med talrige software-opdateringer er der altid nyt og sjovt gameplay. Tilpas dine våben. Prøv nye biler. Byg nye baner. Det er let at gå i gang med og næsten umuligt at lægge fra sig. I september havde spillerne i alt spillet næsten 3,4 millioner timer, kørt mere end 3,7 millioner kilometer og bygget næsten 60.000 forskellige banedesigns.