carnival_00f

Der er gået inflation i Move udgivelser i denne uge og som sædvanlig giver vi dig her på GamersLounge en anmeldelse. Denne gang har vi trukket billet til Carnival Island.

Som det lille klaptræ med GamersLounge G’et angiver, har vi denne gang også en videoanmeldelse. Foretrækker du at læse anmeldelsen findes den nedenfor.

http://www.youtube.com/watch?v=Z8R3oK_Aio8

Carnival Island er et party spil forklædt som en forlystelsespark. Det er helt klart møntet på det yngre Move publikum, og i den sammenhæng mener jeg op til omkring 12 år. Hvis EyePet er for de helt små så er det dette næste alderstrin.

Historien er simpel. En pige og en dreng finder to billetter til en grå og kedelig forlystelsespark som ligger på en ø. Ja, den havde du nok ikke lige set komme. De dukker op til billetlugen hvor Muntre Mark byder dem velkommen og fortæller at de kan hjælpe med at bringe forlystelsesparken tilbage til fuld glans. Den madglade panda Carsten bliver deres guide rundt i parken.

carnival_01

Så er det ellers bare om at gå i krig med at prøve alle de mange forlystelser. Hver forlystelse har 4 forskellige udgaver. Du starter med den letteste som f.eks. at kaste ringe rundt om flasker. Hver udgave har en række udfordringer som f.eks. at få et antal point, ramme et bestemt mål eller noget andet som matcher forlystelsen. Hver opnået udfordring giver et nyt kæledyr som hepper på dig. Når du har opnået to udfordringer låses den næste udgave af samme forlystelse op. Det kan så være raketter du nu skal kaste ringe over. Dermed starter det hele forfra.

carnival_02

De point du optjener på forlystelserne omsættes til billetter som du så kan benytte til at købe adgang til andre boder med nye udfordringer. Du kan også anvende billetterne til at købe balloner, en kæmpe skum finger eller andet du normalt finder i en forlystelsespark. Det er alt sammen mægtigt underholdende for børn og barnlige sjæle. Når du har låst op for alle baner bliver boden ekstra dekoreret og det er på den måde at du bringer glansen tilbage i forlystelses parken.

Det er selvfølgelig de mange minispil som er det vigtige. Der er alt hvad hjertet kan begærer af boder hvor du kaster, skyder og hamrer. Det er gammel vin på nye flasker forstået på den måde at alle spil er variationer over noget som allerede er slet. Ja der er 9 udfordringer på hver af de 4 baner der er i en bod. Det gør det ikke mere varieret, fordi teknikken er den samme. I stedet for historie som er en solo oplevelse, så kan minispillene også spilles som party for flere personer. Grafik, lyd og tekniks kvalitet er som du kan forvente af et titel i 2011. Det eneste klagepunkt er indlæsningstiderne når du skifter bod.

carnival_03

Carnival Island vil underholde det alderstrin som ligger over EyePet. Dansk tekst og tale er med til at ungerne selv kan læse og forså hvad de skal gøre. De lidt mindre barnlige vil finde Carnival Island for ensformigt. Dermed er Carnival Island et Move spil som placerer sig midt i skalaen og leverer endnu en række af minispil. God fornøjelse.

Elskelige figurer

Let at gå til for de yngste

Dansk tale og tekst

Indlæsningtiden virker lang

Der er ikke meget nyt