Dr Kawashima spillene er kendt af mange, og nu er der en ny titel ude til Nintendo 3DS. Den vil vi kigge nærmere på i denne anmeldelse.

Spillet med den ”korte titel” Dr Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay FOCUSED er netop landet på Nintendo 3DS. For dem som ikke kender dette spil eller andre i serien for den sags skyld, vil vi lige ridse op hvad det er for en størrelse.

Denne spil serie er lavet i henblik på at træne din hjerne på bedste måde. Man bruger i dagens Danmark alle mulige gadgets til at få en masse informationer, men det er nødvendigvis ikke altid godt mener Dr Ryuta Kawashima, og det vil han med denne titel lave om på.

Spillet ligge stor vægt på at gøre ens koncentrations evne og hukommelse bedre. Og det finder man hurtigt ud af, for lige fra man starter spillet op kommer de små grå på overarbejde.

Der bliver fra starten lagt hårdt ud, og man skal have fuld fokus, for ellers kommer man ikke langt. Men selvom spillet ligger hårdt ud fra starten, er det lavet på den måde så der er plads til alle slags spillere.

Når man spiller, så starter man ud i det spillet mener er det nemmeste niveau, hvor der skal huskes en lille smule og det går langsomt. Og gør man det godt der, så rykker man op i niveau og spillets sværhedsgrad øges der efter.

Og når man så er der kan man frygte at spillet forbliver svært der efter. Men det er faktisk op til en selv. For klarer man det ikke godt nok, så rykker man ned igen og derved bliver spillet nemmere at spille igen.

På den måde, der tilpasser spillet sig lige efter den som spiller det, og det er ret genialt tænkt. For normalt når man når længere i et spil, så stiger sværhedsgraden. Her er det jo nærmest en selv der bestemmer hvor svært det skal være, og det kan vi lide.

Nogle af de øvelser der er i spillet kender man fra andre spil i serien, men langt over halvdelen af de øvelser der er, er af helt ny kaliber, så der er også noget at tage sig til for folk der kender denne spil serie.

Et af formålene med spillet er også at man spiller det dagligt for at træne ens hjerne på bedste vis. Det sørger de også for man gør, for hele spillet er nemlig ikke tilgængeligt fra dag 1 af, og kan ikke låses op første dag man spiller det.

Man har lavet det på den måde, at der skal spilles dagligt for at låse dele af spillet op, og det er ret genialt tænkt. For på den måde der holder man på ens spillere, og sørger for at de får spillet det mere end bare få dage.

Skal de små grå på arbejde så er Dr Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay FOCUSED det spil du bare må eje på din 3DS. Det kan varmt anbefales herfra.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSe nærmere på karaktererne i Ys VIII: Lacrimosa of Dana
Næste indlægNy Xbox One system opdatering udgivet til Insiders
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
anmeldelse-dr-kawashimas-devilish-brain-training-can-you-stay-focusedSkal de små grå på arbejde så er Dr Kawashima's Devilish Brain Training: Can you stay FOCUSED det spil du bare må eje på din 3DS. Det kan varmt anbefales herfra.