hitman_sniper_00f

Hitman Sniper Challenge minder fuldstændigt om en helt traditionel bane i det kommende Hitman Absolution. Det har nøjagtigt den samme styring og det anvender den helt nye Glacier 2 spilmotor som er udviklet af Io Interactive. Det eneste du behøver at gøre for at komme i gang er at forudbestille Hitman Absolution. GamersLounge kigger nærmere på hvad du så får ekstra for pengene.

Som det lille klaptræ med GamersLounge G’et angiver, har vi denne gang også en videoanmeldelse. Foretrækker du at læse anmeldelsen findes den nedenfor.

Jeg har forudbestilt rigtigt mange spil hvor den bonus jeg har opnået alene har været et nyt skin eller et eller andet værdiløst våben. Mange gange har det vist sig, at det som er annonceret som eksklusivt blot betød, at jeg fik låst elementer op fra starten i stedet for at skulle vente på at samle point nok. Io Interactive er gået helt nye veje ved at tilbyde alle som forudbestiller Hitman adgang til spillet Hitman Sniper Challenge. Det låser ikke blot op for masser af indhold til Hitman, det er også udfordrende og kan underholde i mange timer, ja faktisk i dage. Specielt hvis du er konkurrencemenneske.

hitman_sniper_04

Sniper Challenges er bygget som en helt almindelig mission for Agent 47. Mens du bevæger dig fra gadeplan og op på toppen af en bygning får du en fyldestgørende briefing om dit mål. Det er komplet med billeder og dokumenter hvor alle nødvendige detaljer er forklaret. Det er en forholdsvis simpel mission selvom du både skal ekspedere et mål og samtlige vagter. Til formålet anvender du den lyddæmpende Agency Kazo TRG, som du så også låser op for i Hitman Absolution første gang du har spillet Sniper Challenge.

hitman_sniper_02

Du kan selvfølgelig vælge at nakke målet og så ikke bruge mere tid på Sniper Challenge. Så er min vurdering at du nok heller ikke gider at spille Absolution. Essensen i Hitman serien er fantastisk summeret i de 15 minutter du har til din rådighed. Det er jo ikke bare et spørgsmål om at dræbe, men om at dræbe så det ikke bliver opdaget. Det er her dine færdigheder kommer på en prøve. Du skal afkode mønsteret og sammenhængen mellem alle vagter og de mange civile, samtidig med at du som i skak skal tænke mange træk frem. Det gælder om at likvidere dine mål, med mindst mulig opmærksomhed så ligene forbliver skjult. Det kræver analytiske evner, koordination, præcision og hastighed, og som Egon Olsen ville sige, ‘En genial plan!’

hitman_sniper_01

IoI samler på mennesker med flair for sort humor og et opmærksomt øje for detaljer. Derfor er der gemt alle mulige former for udfordringer som du kan løse undervejs. Som nævnt i mit preview af spillet giver IoI med teksten i de forskelige udfordringer et hint til hvad udfordring kunne være. Jeg glæder mig over den drillende henvisning til Assassin’s Creed serien, de stakkels duer som igen står for skud, gule badeænder og selvfølgelig den voksne humor, hvor du skal prøve dig lidt frem inden du får lov til at se stripperen i aktion. Hun er selvfølgelig en civil og du vælger selv om du vil lade hende gå. Jeg kunne altså ikke lige modstå fristelsen og skulle se hvad der skete når jeg skød hende.

hitman_sniper_05

IoI har skabt en ramme med en meget velfungerende kunstig intelligens, og det er så op til dig hvordan du ønsker at udnytte den. Benyttes Hitman Sniper Challenges som målestok for den mænge af detaljer som er i Hitman Absolution så bliver der mange timers underholdning med hver enkelt bane.

hitman_sniper_03

Det er fristende at lave den traditionelle vurdering på GamersLounge 5-skala’en. Det vil jeg dog undlade for det er en af de typer spil som er enten hit eller miss, og så er det en bonus du får når du forudbestiller. Hvis du gerne vil have låst op for mere udstyr fordi du regner med at bruge rigtig lang tid på Hitman Absolution, så har du sikkert forudbestilt for længe siden. Jeg er konkurrence menneske og elsker udfordringer. Derfor synes jeg at den lille bane med de mange mål er fantastisk underholdning. Jeg har stadig et ønske om at komme over 3 millioner point og med lidt mere øvelse skal det nok lykkes. Det er helt sikkert et spil jeg kommer til at tage frem mange gange indtil Hitman Absolution en dag ligger i postkassen. Rigtig god fornøjelse.

 

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægDirt Showdown
Næste indlægDu har ret til at sælge dine spil
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
anmeldelse-hitman-sniper-challengeDet er fristende at lave den traditionelle vurdering på GamersLounge 5-skala'en. Det vil jeg dog undlade for det er en af de typer spil som er enten hit eller miss, og så er det en bonus du får når du forudbestiller. Hvis du gerne vil have låst op for mere udstyr fordi du regner med at bruge rigtig lang tid på Hitman Absolution, så har du sikkert forudbestilt for længe siden. Jeg er konkurrence menneske og elsker udfordringer. Derfor synes jeg at den lille bane med de mange mål er fantastisk underholdning. Jeg har stadig et ønske om at komme over 3 millioner point og med lidt mere øvelse skal det nok lykkes. Det er helt sikkert et spil jeg kommer til at tage frem mange gange indtil Hitman Absolution en dag ligger i postkassen. Rigtig god fornøjelse.