Nintendobrødrene Mario og luigi er på banen i endnu et sportsspil.

Spillet handler som navnet antyder om at dyrke sport, der er 5 forskellige sportgrene du kan vælge i mellem. Fodbold, baseball, tennis, golf, og ridning.

Alle sportsgrene har de klassiske Mushroom Cop, Flower Cop, og Star Cop –
hver består af 3 runder, som du skal vinde.
Den første Turnering du kan vælge er Mushrooms Cup, og når den er vundet åbner du Flower Cup –
dernæst Star Cup.
I fodbold, skal du stille op med et 11 mandshold. Det minder i det hele taget mere om rigtigt fodbold, end i nogle af de forrige. Du vælger selv hvem der skal være anfører, målmand, og så vælger du Fx team red, som er Toads der spiller resten af  positionerne på banen. Du har desuden mulighed for, at lave power skud på bestemte tidspunkter – når boldet glimter.

Baseball kan virke frustrerede.
Jeg ved ikke om det er fordi, jeg ikke kan ramme? Ihvertfald fandt jeg det svært i starten, men når man lige finder teknikken, er det faktisk meget sjovt. Der er det samme gældende, som med foldbold, du vælger selv dit hold, men her skal du vælge alle dine spillere enkeltvis. Du kan kan vælge fx en Koopa troopa, eller en Magikoopa, som alle har hver deres egenskab –
kan være Teknik, Balance, Speed, og Power. I kampene kan du vælge, hvilke slags kast du skal lave. Du kan vælge i mellem: Fastball, Screwball, Forkball, Curvedball, og Forkball. Her skal du vinde 3 runder.

I tennis er det kun muligt at spille single, som faktisk er let, og lige til. Du vælger hvem du vil spille som, og skal vinde de 3 runder for at åbne næsten Cup. Du har mulighed for at, lave forskellige typer slag, da der er nogle cirkler der lyser op på henholdsvist din, og modstanderes side. Det kræver dog at du står i feltet, for at kunne lave skudet, men disse powers gør det svære for modstandere at fange bolden.

Golf var for mig også ret irriterende i starten, men jo mere man spiller, des nemmere bliver det faktisk. Det går ud på at man, som i almindelig golf, skal få kulgen i på færrest slag, og man skal vinde 2 gange for at vinde runden, og åbne næste turnering.

Ridning: Her går det ud på at, komme først igennem en forhindringsbane, med spring, som du selv vælger, om du vil springe over, eller blot suse forbi?
Én ting der kom bag på mig er, at man i dette spil, kan være “personlig” med hesten –
forstået på den måde, at du kan strigle den, og træne den på en ranche, hvor man ser det i første person, hvilket for mig overhovedet ikke fungere.
Her kan du også samle gaver, og mønter man bruger til at købe kort. Kortene kan åbne for fx nye heste, og andet gear.
Du får også disse mønter ved at vinde de forskellige turneringer.

Til forandring, kan man både spille lokalt, og online Multiplayer i dette Mario Sportsspil. Dette gør faktisk – synes jeg, en væsentlig forskel, og jeg vil håbe at Nintendo fremover vedholder dette, fordi det fungere forbløffende godt! Man kan også bruge amiibo kort.

I første omgang tænkte jeg “åh nej ikke endnu et Mario sports spil.” Men da jeg først kom igang med spillet, blev jeg grebet, og har nu brugt mange gode timer, i godt selskab med MarioBrødrene.
Nintendo er gode til at gøre spillende, familie, og børnevenlige, med god grafik, lækre farver, og sjove udfordringer –
dette forkommer heldigvis også her.

 

 

 

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægNo Man’s Sky får “Path Finder” opdatering i denne uge
Næste indlægNintendo Switch Pro Controller anmeldelse
jeg er en gamer, sætter pris på kvalitet bag spil, gode og forståelige anmeldelser og fantastisk grafik. jeg er lidt all around, men i øjeblikket gamer jeg mest PC frem for andet. jeg spiller næsten alle genre. Dog er jeg ikke så begejstret for sports spil. :) Mit favorit spil må være Watch Dogs. Min favorit spil serie, er uden tvivl resident evil!
anmeldelse-mario-sports-superstarsI første omgang tænkte jeg "åh nej ikke endnu et Mario sports spil." Men da jeg først kom igang med spillet, blev jeg grebet, og har nu brugt mange gode timer, i godt selskab med MarioBrødrene. Nintendo er gode til at gøre spillende, familie, og børnevenlige, med god grafik, lækre farver, og sjove udfordringer - dette forkommer heldigvis også her.