singstar_take_that

Er du et af de mennesker, som elsker at ligge og synge med på kærlighedssange. Er i tæt kontakt med din feminine side – eller for den sags skyld er af hunkøn. Så er Singstar: Take That måske noget for dig. Tidligere har vi fået Abba og Queen ind på Singstar-scenen og nu lægger Take That vejen forbi. Der er både sange tilbage fra 90erne, men også nye sange fra dette årtusinde som f.eks. Patience fra 2006.

Siden Singstar kom på banen, har det kunne gøre alle anledninger til en fest. Karaoke-spillet har ikke mistet den evne, men spillet er efterhånden gammelt og siden det første Singstar kom til Playstation 3, er der overhovedet ikke sket noget nyt. Når man så vælger at udgive et party-spil, som Singstar er, med et band som Take That, så virker det som om de er løbet tør for ideer. Abba og Queen-sange er oplagte til fest, men det må da være de færreste som kommer i godt humør af at synge: “I want you back for good“.

 

takethat_screenshot1

 

Jeg elsker Singstar. Jeg har diverse Singstar-udgivelser og massere af downloadede sange og har haft utroligt megen morskab ved, at spille Singstar. Men… – når jeg så sætter Singstar: Take That i min Playstation, så ændres mit humør fra okay til tosset. Hvor i alverden har de fået den skøre idé, at Take That passer ind i denne spil-serie? Der skal være disco, hurtige rock-numre, sange man kan danse til – ikke sange man tuder til. Vi skal synge Fly on wings of love og De første kærester på månen – efter min bedste overbevisning må Relight my fire, være den eneste sang der kan følge med på det plan. Så kan det godt være, at Fly on wings of love og De første kærester på månen også er kærlighedssange, men de er i det mindste festlige.

 

takethat_screenshot3

 

Jeg kan sige rigtig mange negative ting, når det drejer sig om Singstar: Take That. Nogle vil mene at det ikke fortjener det, andre at jeg burde være grovere. Singstar har bare brug for fornyelse. Der er ikke sket noget siden den første udgivelse af Singstar til Playstation 3 og i den tid har konkurrenten Microsoft lavet Lips, som på mange punkter kan meget mere. Singstar er basicly bare sang. Rammer du tonerne rigtigt – vinder du. Ikke noget med at ryste mikrofonen, eller holde mikrofonen på en bestemt måde – det kræver ikke noget andet end, at du kan ramme tonerne og det kunne være rart, hvis de snart gav spillet lidt mere krydderi. Der er mange måder at forny Singstar på – man kunne eksempelvis give spillerne mulighed for at dyste online.

 

takethat_screenshot2

 

Et spil som dette er ikke nemt at anmelde. I sidste ende handler det om smag og behag og her må jeg sige, at Singstar: Take That ikke er for hvem som helst. Spillet rammer ikke et specielt bredt publikum og hvis jeg skulle vælge mellem Take That, Abba eller Queen så kan jeg forsikre dig om at jeg ikke ville vælge Take That. For det første ville mine gæster kigge underligt på mig, når de ser jeg har det på spil-hylden. For det andet, så har Singstar: Take That absolut intet nyt at byde på, bortset fra en masse nye sange. Jeg er ikke specielt begejstret for dette spil, men er du hardcore fan af Take That, generelt boyband-fan eller ultra Singstar-fan kan du anskaffe dette Singstar-spil, og få nogle gode timer ud af det. Hvis ikke – så hold dig godt på afstand.

 

1/5