Så er det tid til at slange sig igennem en masse udfordringer i Snake Pass på Playstation 4.

Snake pass er inspireret af det velkendte retrospil Snake.
Dog er Snake Pass overraskende flot lavet, og tilmed rimeligt udfordende, da du skal sno dig op at bambuspinde, sten, og under vand.
Snake pass går ud på at komme igennem de ialt 15 baner, i de 4 forskellige verdener.
Som i det gamle snake, kan/skal du samle nogle boosters, der giver et kort boost, der kan også samles mønter, som du ikke rigtigt kan bruge til noget, medmindre du vil gennemføre spillet 100 procent.
Med en lille kolibri, som følgesvend – denne er meget praktisk, hvis du blive lidt for tung bagi, kan denne hjælpe dig til at komme vidre.
Styringen er faktisk lidt ligesom i et bilspil, du bevæger dig fremad på R2, hvis du vil op på de højere niveauer kan du benytte X, hvorpå Slangen løfter hovedet, og derved kan komme op på en sten, eller op på et af den mange bambus opstillinger.
Snake Pass understøtter HDR.

Jeg har brugt nogle timer på dette spil, og kan sige at det er virkelig underholdende, og grafisk minder mig om Crash Bandicoot.
I de timer jeg har spillet, spillet har jeg både været frustreret, irriteret, og underholdt hele vejen igennem.
Jeg må sige at spillet er alle pengene værd, hvis man er til lidt anderledes spil, er dette et godt forslag til lidt afveksling.

 

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægRed Dead Redemption 2 udgives først næste år
Næste indlægTotal War: WARHAMMER II annonceret
jeg er en gamer, sætter pris på kvalitet bag spil, gode og forståelige anmeldelser og fantastisk grafik. jeg er lidt all around, men i øjeblikket gamer jeg mest PC frem for andet. jeg spiller næsten alle genre. Dog er jeg ikke så begejstret for sports spil. :) Mit favorit spil må være Watch Dogs. Min favorit spil serie, er uden tvivl resident evil!
anmeldelse-snake-passJeg har brugt nogle timer på dette spil, og kan sige at det er et virkelig underholdende spil, som grafisk, minder mig om Crash Bandicoot. I de timer jeg har spillet, spillet har jeg både været frustreret, irriteret, og underholdt hele vejen igennem. Jeg må sige at spillet er alle pengene værd, hvis man er til lidt anderledes spil, er dette et godt forslag til lidt afveksling.