Nintendo Switch er allerede godt kendt for at gøre en forskel for os gamere. Og nu sker det endnu en gang med Snipperclips: Cut it out, together!

Vi kan nok ikke komme uden om The Legend of Zelda: Breath of the Wild og 1-2-Switch når vi taler om Nintendo Switch. Men den konsol er bare så meget mere end det. For selvom spil udvalget ikke er vildt stort, så er det ret udsøgt må man sige.

Snipperclips: Cut it out, together! er et spil i særklasse, for det tager det gode gammeldags jule klipperi til en helt ny højde. Spillet er et puzzle spil hvor du får de små grå til at roterer vildt. Spillet byder på en masse udfordringer, som godt kan være ret svære.

Samarbejde er den vigtigste faktor i Snipperclips: Cut it out, together!. For alle de opgaver man får, skal du og en ven løse dem sammen, og det eneste værktøj I har er jer selv og en lidt speciel saks. Ja det lyder underligt, men det er det faktisk ikke når man kommer i gang med det.

For at løse opgaverne man får, så kan man klippe hinanden i stykker, så man får lige præcis den figur man ønsker, og så gælder det bare om at have fantasien i orden. For har du ikke det, kommer du nok ikke ret langt i spillet.

Spillet er først og fremmest et spil hvor man skal være flere for den bedste oplevelse. Spillet byder på helt op til 4 spillere på en gang, og koordinerer man det ikke så kan det ende med rent kaos. Men er der ikke nogen i nærheden, så kan man godt spille det alene, hvor man bare styrer begge figurer på én gang. Og det virker faktisk også ganske godt, men er bare svært. Så anbefalingen herfra er at spille med flere.

Første gang jeg prøvede spillet, var det i godt og muntert selskab med familien der hjemme. Humøret var højt efter at have gennemtævet 1-2-Switch, men så gik det da helt i kage med Snipperclips: Cut it out, together!. For man vidste ikke hvad man gik ind til da man startede spillet op. Og så ser man de sjove figurer, deres ansigts udtryk og man klipper amok. Jeg har ALDRIG moret mig så meget over sådan et spil. Det tog os nok 10 minutter at grine af efter den morsomme start med spillet. Bare den oplevelse var det hele værd.

En ting man kan undres over, er at i disse online tider, at det ikke er en mulighed. Meningen med spillet er jo selvfølgelig at have det sjovt sammen, men man kunne godt savne en online Co-Op mulighed så man kunne spille med sine online venner. Det vil i hvert fald give spillet lidt ekstra.

Der er god levetid i Snipperclips: Cut it out, together!, for spillet har en masse baner der skal gennemføres. Det starter ganske nemt og man kommer hurtigt ind i ideen bag spillet. Men efter få baner, så stiger sværhedsgraden vildt og så skal de små grå i gang for at klare den.

Sværhedsgraden kan skræmme nogen, for man skal tænke sig godt om. For når man bliver præsenteret for en bane, for man ikke af vide hvad man skal for at komme igennem den. Nej, man får en bane, og så skal man tænke sig til hvad man skal for at komme videre. Vi elsker det!

Snipperclips: Cut it out, together! kan købes på Nintendo´s eShop, men lige nu er der en speciel bundle version, hvor man kan få spillet gratis hvis man køber dette Joy.Con controller sæt:

Denne bundle er dog kun tilgængelig i en begrændset periode. Men skal du alligevel ud og købe et ekstra sæt Joy-Con controllere, kan denne bundle varmt anbefales.

Snipperclips: Cut it out, together! er et spil der burde være i enhver Nintendo Switch samling. Spillet har meget at byde på, og det er også i den billige ende af skalaen. Så der er ingen gode grunde til ikke at købe det.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægEuropas bedste til Splatoon mødes i Paris den 1. april
Næste indlægStarCraft Remastered annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
anmeldelse-snipperclips-cut-it-out-togetherSnipperclips: Cut it out, together! er et spil der burde være i enhver Nintendo Switch samling. Spillet har meget at byde på, og det er også i den billige ende af skalaen. Så der er ingen gode grunde til ikke at købe det.