Så er det tid til at tage på et nostalgisk rejse tilbage i tiden, nærmere bestemt fra 1989 til 1994 for at se hvad The Disney Afternoon Collection har at byde på.

for og fremmest så består The Disney Afternoon Collection af: DuckTales 1 (1989), DuckTales 2 (1993), Chip ‘n’ Dale: Resuce Rangers 1 (1990) og Chip ‘n’ Dale: 2 (1993), talespin (1991), Darkwing Duck (1992), alle 6 spil er 8-Bit og 2D, dog er kun de 5 af dem er platformere, det eneste der ikke er platformer er Spintales hvor du faktisk skal styre baloo, der flyver i kamp.

Alle 6 spil har 2 gamemodes udover normalt, så har de Boss Rush som er for dem, der ikke gider ikke gider gå igemmen banerne og få den fulde oplevelse, bare vil prøve krafter med bossfights, og så er der Time attack som, som navnet antyder er hvor du skal banerne igennem på tid. dette gør så at du kommer på et scoreboard hvor du kan se andre spilleres tider og så prøve at slå dem, hvilke der kan være rigtigt mange timer i hvis man vil være den hurtigste.

grafikken er der ikke gjort noget ud af, sammenlignet med de orginale, formentligt for at bevare nostalgien i spillene, hvilket faktisk er ret godt i, og med at for mange unge mennesker idag handler alt om grafik, og ikke så meget hvor mange timers hygge der faktisk er i det desværre. muligheden for at gemme dit spil er der også, og hvis du som jeg, ikke gør det pisse godt i sådanne spil, er der mulighed for at spole tilbage der også (Rewind) hvilke jeg personligt nyd rigtigt godt af.

jeg har brugt nogle timer på disse spil, og fandt dem underholdende det meste af tiden, og nostalgien vil ingen ende tage!

Desværre oplevede jeg en enkelt fejl, der går igen i alle 6 spil, på nogle punkter i spillet, det virker som om det, ikke er optimeret rigtigt, Dette gør desværre at det lagger lidt.
Men hvis du er en af dem der havde de orginale, men har solgt dem, eller andet så er jeg sikker på du ville elske det, eller hvis du som jeg bare er nysgerrig på retro spil.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægHjælp Fatshark med navnet på deres nye hemmelige projekt
Næste indlægInterview med Asger Kristiansen om Little Nightmares
jeg er en gamer, sætter pris på kvalitet bag spil, gode og forståelige anmeldelser og fantastisk grafik. jeg er lidt all around, men i øjeblikket gamer jeg mest PC frem for andet. jeg spiller næsten alle genre. Dog er jeg ikke så begejstret for sports spil. :) Mit favorit spil må være Watch Dogs. Min favorit spil serie, er uden tvivl resident evil!