Så er det tid til endnu et klodset eventyr, denne gang er det i skikkelse af Ninjago..
lad os se hvad det er for noget.

TT games som står bag flere andre legospil, kommer nu med endnu et, nemlig ninjago. Spillet er baseret på filmen af samme navn. Så find din indre ninja frem og forsvar ninjago øen, med LEGOs svar på ninja turtles nemlig Lloyd, Kai, Cole, Zane og Master Wu.

Ninjago handler ikke bare om at smadre andre ninjaer. Du skal som i de andre LEGO spil også bygge, og smadre dig igennem ting. For at stige i ninja rank og få nye abilities. Efterhånden som du kommer igennem banerne, bliver det også sjovere.

Desværre er der også negative ting ved spillet. Load tiderne er et af dem, da de kan være virkelig lange. Du bliver også tit afbrudt af en video sekvens, hvilket også kan være virkelig belastende!
Kamp systemet kan også være ret irritende, da kamera vinklet nogle gange rotere forkert.

Denne gang har de gjort det nemmere at, få låst op for de forskellige karakterer og evner.
De bliver nemlig klar til at bruge så snart men finder dem, så man er fri for at samle. Hvad der også gør at dette lego spil udskiller sig fra de andre, er at det ligner rigtigt LEGO. De har også formået at ramme LEGO-bevægelserne som også er i LEGO filmene, hvilket jeg syntes er ret fedt.

Spillet i sig selv er fantastisk og bevare den gode humor der er kendetegnet ved LEGO spil. Det tager udgangs punkt i Openworld på ninjago øen, hvor du vælger bane, der er 8 i alt. Hvis man vil genspille nogle baner er dette også en mulighed. Så er det ellers bare om at løbe hen og op at væggen, banke fjendtlige ninjaer og kæmpe sig vej til den onde Lord Garmadon .

Hvis du elskede de forrige LEGO spil, vil du uden tvivl også elske LEGO Ninjago! Det er efter min mening nok det bedste af dem der er kommet indtil videre. Til børn der elsker ninjago er det også et fantastisk og sjovt spil. På trods af nogle fejl er det det efter min mening et vel udført LEGO-spil. Det er måske lidt for kort, men man er godt underholdt hele vejen igennem.

 

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSound BlasterX Katana – Nu med USB-understøttelse til PS4,
Næste indlægDestiny 2 anmeldelse
jeg er en gamer, sætter pris på kvalitet bag spil, gode og forståelige anmeldelser og fantastisk grafik. jeg er lidt all around, men i øjeblikket gamer jeg mest PC frem for andet. jeg spiller næsten alle genre. Dog er jeg ikke så begejstret for sports spil. :) Mit favorit spil må være Watch Dogs. Min favorit spil serie, er uden tvivl resident evil!
anmeldelse-the-lego-ninjago-movie-video-gameHvis du elskede de forrige LEGO spil, vil du uden tvivl også elske LEGO Ninjago! Det er efter min mening nok det bedste af dem der er kommet indtil videre. Til børn der elsker ninjago er det også et fantastisk og sjovt spil. På trods af nogle fejl er det det efter min mening et vel udført LEGO-spil. Det er måske lidt for kort, men man er godt underholdt hele vejen igennem.