Det er blevet efterår og dermed bliver der mere tid til gaming. Vi kigger hele tiden efter udstyr som både er en fornøjelse at anvende samtidig med at de kan give en fordel. Denne gang kigger vi nærmere på BlackWidow Chroma Tournament Edition Chroma V2. Faktisk er jeg blev tvunget ud i at finde et andet tastatur. Der var nogle i husholdningen som var noget trætte af de tydeligt mekaniske klik fra BlackWidow Chroma V2.

Det er som altid en fornøjelse at pakke et nyt Razer produkt ud. Det præsenterer sig flot. Det første som slår mig er hvor lille det ser ud efter flere måneder med et full size tastatur med makro taster. Tournament Edition er uden makro taster og uden numerisk blok hvilket sammenlignet med Chroma V2 giver illusionen om at være lille.

Nu var det ikke størrelsen som var problemet det var lyden. Tournament Edition er med gule Razer taster. Gule taster er lydløse og lineære. Lineære betyder at vandringen kræver samme kraft at trykke ned. Det skal ses i modsætning til f.eks. grønne som har en let modsat ved det trykpunkt (actuation point) hvor knappen aktiveres. De gule taster har også en kortere vandring nemlig 3,5 mm mod de klassiske 4 mm. Hvis du normalt sidder med en bærbar så svarer det nogenlunde til den vandring du har her. Dermed vil det være lettere at skifte mellem Tournament Edition og din bærbare.

Det har taget mig lidt tid at få ændret fra håndstillingen på Chroma V2 og til Tournament. Der er rigtigt meget som ligger på ryggraden. Jeg skal spille lige omkring en uges tid for at få finger placeringen til at komme naturligt. Jeg må sig at den kortere vandring gør det bedre at anvende til andre opgaver end spil fordi det minder om min bærbare. Samtidig giver de mekaniske taster den kvalitet der skal til for at det også fungerer til gaming. Der er også kælet ekstra for teknologien med Razers Instant Trigger Technology. Det fjerner en del af den forsinkelse der kan være for at detekterer tastetryk. Man skal have bedre reflekser end mig for at kunne drage fordel af det.

Mekanisk er det også velbygget. Det er overraskende tungt hvilket gør at det står utroligt stabilt. Håndledsstøtten er magnetisk som på de andre modeller. Det både virker og ser pænt ud. Det er næsten overflødigt at sige du kan anvende Razer Synapse til at programmerer lyset og hvad du nu ellers kan finde på. Der følger et stofbelagt kabel med som har stik i begge ender fordi der også er et stik i tastaturet. Det gør det noget lettere at tage med. Du kan have dit sædvanlige setup hjemme og blot tage det ud af stikket for at tage med på farten. Så kan du altid have det tastatur med som du kender. Smart.

Jeg kan godt lide der bliver gjort noget ud af både produktet, indpakningen og de ekstra faciliteter som gør det til mit, nemlig tilpasning af lys og makroer. Har du begrænset plads så er det en sikker vinder. Du skal ikke favne så bredt mellem tastatur og mus når der ikke skal bruges plads på makro taster og numerisk blok. Jeg savner indimellem både det ekstra USB stik og den numeriske blok fra BlackWidow Chroma V2. BlackWidow Chroma Tournament Edition Chroma V2 er som eSports tastatur og i det daglige, hvor jeg også bruger bærbar, en sand fornøjelse. Husholdningen er også begejstret for de gule Razer taster.

Tak til Razer for at gøre denne anmeldelse muligt.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSound BlasterX Katana – Nu med USB-understøttelse til PS4,
Næste indlægDestiny 2 anmeldelse
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
razer-blackwidow-chroma-tournament-edition-chroma-v2-anmeldelseJeg kan godt lide der bliver gjort noget ud af både produktet, indpakningen og de ekstra faciliteter som gør det til mit, nemlig tilpasning af lys og makroer. Har du begrænset plads så er det en sikker vinder. Du skal ikke favne så bredt mellem tastatur og mus når der ikke skal bruges plads på makro taster og numerisk blok. Jeg savner indimellem både det ekstra USB stik og numerisk blok fra BlackWidow Chroma V2. BlackWidow Chroma Tournament Edition Chroma V2 er som eSports tastatur og i det daglige, hvor jeg også bruger bærbar, en sand fornøjelse. Husholdningen er også begejstret for de gule Razer taster.