PS4-brugere kan nu opleve krystalklar lyd og forbedret kommunikation i spil gennem den nye USB-understøttelse til hjemmebiograf-systemet Katana. Katana har en avanceret Sound Blaster-processor, 24 bit-DAC med høj opløsning, virtuel 5.1-surroundsound og tredobbelt forstærker med fem højtalere.
Creative har i dag offentliggjort, at deres prisbelønnede Under Monitor Audio System (UMAS) Sound BlasterX Katana nu understøtter tilslutning via USB til alle Sony PS4-modeller.

Med den nye USB-understøttelse kan PS4-brugere nyde godt af »filmiske« lydoptagelser i populære spil som Uncharted: The Lost Legacy, Horizon: Zero Dawn, NBA 2K18 og Destiny 2 og kommende spil som Star Wars Battlefront 2 og Call of Duty WWII.

Brugerne kommer også til at opleve bedre kommunikation i spillene end tidligere. Den nye USB-understøttelse sikrer, at brugere har adgang til hele paletten af støjreduktion og stemmeforvrænging, der muliggøres af Katanas indbyggede og avancerede Sound Blaster-processor.

Tidligere kunne Katana-brugere kun tilslutte til PS4 via optisk kabel og med separat mikrofon-tilslutning til controlleren, og de fik ikke adgang til støjreduktion og stemmeforvrængning. Nu får brugerne adgang til disse muligheder, så snart Katana er sluttet til en PS4, med en iOS- eller Android-smartphone eller -tablet, der har en opdateret version af Sound Blaster Connect-appen. Opdateringen udkommer i slutningen af oktober 2017 på App Store og Google Play.

 

Understøttelse af USB-lyd er særligt praktisk for PS4 Slim-brugere, der kommer til at nyde godt af digital lyd. Med den nye USB-understøttelse behøver PS4 Slim-brugere ikke at købe en separat optisk adapter for at få digital lyd via Katana.

Du kan få mere at vide om Sound BlasterX Katana og hele Sound BlasterX Pro-Gaming-serien på BlasterX.com.