AOC lancerer deres første 4K skærm i deres gaming lineup AGON. Den nye AOC AGON bringer med sit 27 tommer 4K display de mest krævende spil til live i en meget detaljerede UHD grafik og nøjagtige farver. Skærmens indbyggede NVIDIA G-SYNC teknologi tillader en glidende og hurtigt reagerende spiloplevelse og minimerer hakken og forsinkelser.

Perfekt 4K opløsning

Moderne grafikkort og spilkonsoller er allerede i stand til at produce og køre spil i 4K UHD opløsning (3840 x 2160 pixels) med en framerate på 60 FPS.

Samtidig arbejder spiludviklere på at levere grafikker, der kan opleves i flotte, detaljerede 4K billeder.

Med den nye AG241UG, lancerer AOC denne 16:9 skærm, som yder både den nye hardware og spiludviklernes visuelle arbejde retfærdighed. Med sine 27 tommer (68,6 cm) 4K IPS panel, tilbyder skærmen imponerende pixeltæthed, som bringer spil til live ned til selv de mindste detaljer. IPS teknologien giver mulighed for meget præcise farver, som kan ses fra alle vinkler (betragtningsvinkler op til 178°). Dette er bl.a. muliggjort af det indbyggede NVIDIA G-SYNC grafikkort, som lader gamere nyde deltajerne til fulde. G-SYNC kortet synkroniserer skærmen til et kompatibelt grafikkort for at minimere hakken og input forsinkelser. Resultatet er en jævn og glidende 4K spiloplevelse uden irriterende forstyrrelser, hvilket giver e-sport konkurrenter mulighed for at yde deres absolut bedste.

”Vores nye AGON 4K-skærm tilbyder den nyeste panelteknologi til de mest krævende spil. Kombineret med NVIDIAs G-SYNC teknologi, giver dette en fejlfri synkronisering med deres grafikkort, selv på de mest krævende og grafiktunge spil får man den bedst mulige billedkvalitet”, siger Alfonso Clemente, Product Manager hos AOC Europe.

Fokus på komfort for gamere

Som set med tidligere AGON skærme, kommer AG271UG med features, som gavner gameres komfort, velbehag og ydeevne. For en sund holdning under spil, giver AOC Ergo Dial Base mulighed for ergonomiske justeringsmuligheder herunder hældning, drejning og højdejustering. Med AOC Flicker Free og AOC Low Blue Light teknologier minimere man flimrende billeder og man holder man gameres øjne sunde og afslappet. For en yderligere fordel i mørkere spil, kan man med AOC Shadow control gøre meget mørke områder på skærmen lysere uden at påvirke resten af billedet. For at give gamere hele pakken, er der monteret et udtrækkeligt headsetholder så man kan placere sine hovedtelefoner mellem sine esports kampe. Der er praktiske bærehåndtag, som gør det nemt og bekvemt at transportere skærmen til forskellige steder.

AOC AGON AG271UG vil være tilgængelig i april 2017 til en vejledende salgspris af kr. 5.999,-

AG271UG specifikationer

Model

AG271UG

Display

27″ (68.6 cm) IPS at 60 Hz

Resolution

3840 x 2160 pixels

Sync technology

G-SYNC

Signal input

1 x HDMI

1 x DisplayPort

4 x USB 3.0
Audio out

Microphone in/out

Special features

AOC Ergo Dial Base (height, tilt, swivel adjustment)
Stereo speakers

4ms GtG response time

Launch in Europe

April 2017

MSRP

749 €