Ubisoft og Ubisoft Bordeaux har nu officielt løftet sløret for Assassin’s Creed Mirage, som udkommer i 2023. Under Ubisoft Forward præsenterede man optil flere Assassin’s Creed projekter. Her fik spillet sig en cinematic trailer som sætter tonen og stilen for hvad vi kan forvente. Det bliver stort, flot og vi vender tilbage til rødderne.

Assassin’s Creed Mirage finder sted i det 9. århundredes Irak, nærmere betegnet i Bagdad. Byen er her i sit højdepunkt og ligger som nummer et, hvad angår handel, kunst, videnskab og innovation. I de sprudlende gader, finder vi en ung forældreløs dreng ved navn Basim, som kæmper for hans overlevelser. Det er hårdt at leve på gaden.

Basim vokser op som en tyveknægt, der blot ønsker svar og retfærdighed. Men efter nogle forfærdelige hændelser, flygter han fra Bagdad og lader sig optage i en hemmelig organisation – The Hidden Ones. Her lære han ritualer og kræftfulde værktøjer, som gør ham i stand til at have unikke egenskaber. Her kommer han til at finde hans sande kald i livet, og det vil for altid ændre hans skæbne.

Spillet vil byde på en fantastik by, hvor Bagdad kommer til at sprudle med liv. Der vil være hele 4 områder, med vidt forskellige omgivelser. Basim vil her kunne udnytte det største arsenal af værktøjer til dato, både til at komme rundt i byen, men også til at udføre snigmord som aldrig før. Det bliver så fedt!

Features for Assassin’s Creed Mirage:

En stærk historie om at blive voksen – Oplev en narrativ action-eventyr-oplevelse, der følger en trodsig ung mands forvandling til en raffineret mestermorder med en modsætningsfyldt skæbne. Mød en inspirerende række af karakterer, der vil forme Basims skæbne og måske er mere end de ser ud til at være…

Den ultimative snigmorder – Bliv den mest alsidige snigmorder i franchisens historie. Parkour dig problemfrit gennem byen, og udnyt det største udvalg af værktøjer til dato. Få kontrakter på snigmorderbureauerne, saml vigtige spor, og nedlæg snigende mål med mere viscerale snigmord end nogensinde før.

En medrivende, reaktiv by – Udforsk en tæt og livlig by, hvis indbyggere reagerer på alle dine bevægelser. Afslør hemmelighederne i fire unikke distrikter, fra det industrielle Karkh til de frodige haver i den runde by. Oplev overraskende verdensbegivenheder, og interager med historiske personer, der formede Bagdads guldalder.

En hyldest til den originale – Oplev en moderne version af de funktioner og det gameplay, der har defineret Assasin’s Creed franchisen i 15 år. Rejs til Alamut, som er det legendariske hjemsted for Assassins, og som lagde fundamentet til Creeden, i denne hyldest til det spil, der startede det hele.

Basim – Basim blev oprindeligt født i Samarra, men mistede sin mor i en ung alder og voksede op alene i Bagdads gader. Basim beundrer The Hidden Ones og drømmer om at slutte sig til dem.

Roshan – Efter at være flygtet fra et liv i undertrykkelse blev Roshan en mesterlig snigmorder i The Hidden Ones i Alamut, som er deres højborg. Nu tager hun Basim under sine vinger som sin første rigtige lærling.

Assassin’s Creed Mirage udkommer i 2023 på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X og PC via Epic Games Store, Ubisoft Store og Luna.