Behaviour Interactive og Ubisoft har netop annonceret Assassin’s Creed Rebellion for Android og iOS. Et free-to-play spil fyldt med dine ynglings karakterer fra AC serien. Her gælder det om at være strategisk og bringe dit broderskab til nye højder!

I Assassin’s Creed Rebellion skal man opbygge sit helt eget Brotherhood of Assassins. Du skal administrerer dit fort og sende dine snigmordere ud på missioner for at nedlægge Templars.  I spillet vil der være over 40 forskellige Assassins at varetage i sit fort heriblandt: Ezio, Aguilar, Claudia, Shao Jun og Machiavelli. Historien er ret simpel. Alle disse snigmordere er nødt til at stå sammen, da en ny version af Animus har forbundet samtlige tidslinjer i AC universet.

Spillet finder sted i Spanien under den Spanske inkvisition. I dit fort kaldet Brotherhood HQ, skal du bygge forskellige rum, så du kan udvikle nye våben og genstande for dine snigmordere. Man kan sende teams af optil 3 snigmordere afsted på infiltrations missioner, hvor man kan være heldig at få fat på nye ressourcer til opgraderinger af våben og gear. Under missioner er der også chancer for at finde DNA fragmenter, så man kan få nye snigmordere til sit broderskab.

Assassin’s Creed Rebellion vil være optimeret for iOS systemer med iOS 8 og Android der køre Android 4.1. Spillet kommer til at bruge 2GB RAM. Indtil videre er der ingen dato for spillets udgivelse, men vi håber at det er snart!