Ubisoft har udgivet en helt ny roadmap for Assassin’s Creed Valhalla. Der er nyt indhold på vej i hele November og December med. Events, nye aktiviteter og opdateringer. Det bliver et par gode måneder for spillet.

Det er så småt ved at være Assassin’s Creed Valhallas første årsdag, og med det vil udviklerne gerne fejre lejligheden med nyt indhold. Derfor har de udgivet en helt ny roadmap for November og December, der teaser lidt af det indhold vi kan forvente at få.

Det starter allerede godt ud d. 9 November, hvor vi får en ny opdatering og en gratis aktivitet kaldet Tombs of the Fallen. Herefter følger der et nyt tidsbegrænset event kaldet Oskoreia Festival som begynder d. 11 November og slutter d. 2 December. Dernæst kan vi forvente at få endnu en opdatering til spillet i December måned. Hvad de to kommende opdateringer vil bringe, tweake eller forbedre, ved vi endnu ikke noget om.

Er du begejstret for hvad månederne bringer? På twitter kan man mærke begejstringen for at spillet bliver understøttet med indhold, selv her et år efter udgivelsen. Vi er helt enige, og det er altid godt når der kommer frisk nyt indhold til et spil.

Assassin’s Creed Valhalla er ude nu på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Amazon Luna og PC.