Det lykkelige par har fejret deres fornyede løfter sammen med Astralis’ fans gennem 6 dages streaming, konkurrencer og giveaways på Astralis’ digitale- og broadcast-kanaler. Dette markerer et nyt, øget niveau af fanengagement, som er en integreret del af den fornyede partnerskabsaftale.

Line Bermann, Gaming Brand Partnership Lead, HP Northwest Europe:

 Jeg er glad for at kunne annoncere en 12 måneders forlængelse af vores partnerskab med Astralis, og markerer en fortsættelse af vores fælles engagement for ikke bare Esport men hele fælleskabet omkring gaming. Astralis’ værdier og tilstedeværelse rækker nemlig langt ud over holdet og deres kampe, og vi vil i forbindelse med forlængelsen gerne fejre fællesskabet, forældrene, de frivillige og alle, der elsker gaming lige så meget som vi gør. Sammen med Astralis ønsker vi at bidrage til at gøre gaming endnu sjovere og en fælles aktivitet, uanset om sjov i den forbindelse betyder at være den bedst mulige gamer, eller at socialisere og nyde gaming på på sin egen måde.

– I 2024 vil vi fokusere på at give tilbage. At blive en endnu mere integreret del af fan- og fællesskabet omkring Astralis og Astralis Nexus. Vi starter med 6 dages streaming, konkurrencer og giveaways på tværs af Astralis’ kanaler. Det har hele tiden været sjovt, men nu skruer vi op,” siger Line Bermann, Gaming Brand Partnership lead, HP Northwest Europe.

Mads Rasmussen, Partnerskabsdirektør, Astralis:

– Siden vi for 6 år siden indgik det første partnerskab, har OMEN været en vigtig allieret på tværs af vores organisation. Det er vores længst-løbende kommercielle partnerskab, og uanset om det er vores kontor, holdene eller i Astralis Nexus, er OMEN integreret i alt, hvad vi gør. Det kan alle de besøgende, B2B og B2C, i Astralis Nexus, også mærke, når de oplever den kompromisløse kvalitet af OMENs produkter.

– Forlængelsen af partnerskabet er ikke kun af kommerciel værdi for Astralis, det vil helt sikkert også kunne mærkes i det fan- og gamingmiljø, som vi er en del af, siger Mads Rasmussen.

Astralis og OMEN har markeret de 6 år sammen gennem 6 dages fejring og giveaways på tværs af Astralis’ digitale kanaler.

Anders Drost, Partnerskabschef, Astralis:
– Forlængelsen af aftalen er et vidnesbyrd om Astralis’ og OMENs tætte forhold, og vi er stolte af, sammen at fortsætte udviklingen af begge vores brands.

– Vi lancerer fejringen af “6 års sjov med OMEN” på tværs af vores digitale platforme, hvor vi hver dag i 6 dage har udloddet 6 produkter, startende med 6 OMEN-skærme, og fortsat med udlodning af sjove og nyttige Astralis- og OMEN-produkter”, siger Anders Drost .

Aftalen er forlænget med 12 måneder, hvilket er standarden for alle kommercielle partnerskabskontrakter hos OMEN. Parterne er blevet enige om ikke at kommentere nærmere detaljer omkring den økonomiske side af aftalen.