Onsdag kl 18 dansk tid indledte Astralis jagten på endnu en titel, da holdet åbnede den store Dreamhhack Masters Las Vegas med en sikker sejr på 16-5 over det nordamerikanske hold compLexity.

Turneringen, der har en samlet præmiepulje på $450.000, hvoraf $200.000 går til vinderen, byder på stort set samtlige af verdens bedste hold. Der vil derfor blandt andet være mulighed for en gentagelse af forrige weekends vanvittigt spændende Major-finale mellem Astralis og det polske storhold Virtus Pro.

Astralis-træner Danny Sørensen glæder sig over den første kamp:

– Vi vidste ikke helt, hvad vi skulle forvente af compLexity, som er et relativt ukendt hold, men heldigvis gik det stort set som vi gerne ville og vi kan nu forberede os på næste kamp, som spilles i morgen. Vi kan godt mærke, at der er stor fokus på os efter vores Major-sejr i forrige uge, men det er en situation, holdet håndterer godt. Vi spiller gruppekampene midt i MGM’s casino område, og det giver også lidt ekstra opmærksomhed, men jeg føler, vi er mentalt forberedt på, hvad der måtte komme.

Efter North’s nederlag til OpTic, er der ikke udsigt til et rent dansk opgør, som ellers havde været tilfældet, hvis North vandt deres første runde.

– Uanset hvad, er modstanderen i morgen af en helt anden kaliber end det, vi oplevede i dag. Det kunne da have været sjovt med en dansk kamp nu, men vi er her for at gøre det bedst muligt og forsvare den sidste turneringssejr, så vi tænker ikke specielt meget over, hvordan det går med de andre hold. OpTic er et rigtig godt hold, som vi er godt forberedt på. Kan vi vinde den, har vi fået en rigtig god start på turneringen, men det kræver, at vi fortsætter med at levere på topniveau, lyder det fra træneren.

Torsdagens kamp spilles lige omkring midnat, dansk tid, og kan følges på twitch.tv.
Læs mere om turneringen her: http://masters.dreamhack.com/vegas/